Skip to content

Tęczowa Prokop. To nazwisko warto zapamiętać.

edytowano March 2015 w Forum ogólne
Biedroniowa posełka Małgorzata Prokop-Paczkowska na wieść o rzezi chrześcijan w Etiopii. "Po co katolicy tam się wpakowali? Dlaczego nie uszanowali miejscowych wierzeń?" Ta postać to synonim nie tylko bezbrzeżnej głupoty, ale też idealnie obrazuje, co tęczowa komuna o nas myśli i gdzie widzi nasze miejsce. Tym czymś jest katowski pieniek.

Komentarz

• Czerwone ścierwo z Komuszalina. Dziwna byłaby inna wypowiedź.
  • edytowano January 2021
    To jest kobita z psychiatryka; https://excathedra.pl/index.php?p=/discussion/7883/psychiatryk#latest
    Porównywała rządy PiS do hitlerowskich Niemiec.
    Głupota + nienawiść.

Tu - w temacie Papcia Chmiela:

• Się połapała, że przegięła i przeprasza:
  • edytowano January 2021
    Mania napisal(a):
    Się połapała, że przegięła i przeprasza: https://twitter.com/M_Prokop_P/status/1352659804003692545
    Ale jajca, pierwsze co pomyślałem jak to przeczytałem to spierdalaj. Patrzę na pierwszy komentarz od góry. a tu. ;-)

• Ten tłit jest niedostępny. A w tomacie - jakoś nie chce mi się zapełniać pamięci tym nazwiskiem.
  • Brzost napisal(a):
    Ten tłit jest niedostępny. A w tomacie - jakoś nie chce mi się zapełniać pamięci tym nazwiskiem.
    Były tam przeprosiny w standardowym stylu "nie chciałam", "wszystkich urazonych przepraszam".
  • edytowano January 2021
    No proszę.
    Usunęli przeprosiny ze wszystkimi komentarzami.
    A osoba pyskuje dalej.

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

• edytowano January 2021
    AnnaE napisal(a):
    No proszę.
    Usunęli przeprosiny ze wszystkimi komentarzami.
    A osoba pyskuje dalej.
    (edit)
    Zachowane u innych:
    "Przepraszam za komentarz na portalu Facebook, który zamieściłam w związku z informacją o tragedii w Aksun. Moja intencją nie było nikogo skrzywdzić, czy obrazić, jednocześnie zdaję sobie sprawę, że było to przekroczenie granicy. Czasami palce na klawiaturze wyprzedzają refleksję”.
    https://www.tvp.info/51933632/poslanka-malgorzata-prokop-paczkowska-przeprasza-za-slowa-o-masakrze-chrzescijan-w-etiopii-tvp-info

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

• Przeprosiła tylko i wyłącznie dlatego, że Lewica się od niej odcięła i obiecała wyciągnąć konsekwencje.
    Wczoraj po jej tłicie przeprosinowym internauci zaraz wkleili dany tweet lewicy:

więc wiadomo co było wcześniej.

image

Usunęli, lub sama usunęła bo ludzie zbesztali ją jak burą sukę, chociaż ona tylko ruda, hehe. Pierwszy, rzucający się w oczy koment: "Spierdalaj!" był jednym z lżejszego kalibru. Reszta to mowa nienawiści, panie.
    :))

👣

🐾
    🐾

• edytowano January 2021
    Zazu:
    Tęczowa Prokop. To nazwisko warto zapamiętać.
    Nie warto.
    Albo nie. Warto podawać (jej tweet o masakrze w Aksun, wypowiedź o Papciu Chmielu) i parafrazować ją jako TYPOWEJ, WZORCOWEJ przedstawicielce lewicy.

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.