Skip to content

Musimy go mocno wspierać bo nigdy nie było tak brutalnych ataków na naszego kandydata na Prezydenta

edytowano 3 December w Forum ogólne

Oni idą na całość. Czytam w internecie co wypisują media będące przeciwko PIS oraz jakie informacje fałszywe konta, trolle internetowe kopiują na różne fora i youtube Na szczęście Nawrocki sprawnie broni się przed tymi kłamstwami . Widzę dokładnie ,że to jest naprawdę inteligentny i świetny kandydat na Prezydenta. Wystarczy go wspierać.

Nie mają jednak żadnych hamulców jeśli chodzi o atakowanie Nawrockiego.

Fałszywe konta w internecie na forach pokazują fałszywe zdjęcie, gdzie tam nie ma nawet Nawrockiego co zostało już mocno udowodnione. Na wykop.pl widziałem kilka razy To jest zdjęcie z jakimiś salutującymi neonazistami i że niby tam stoi Nawrocki a to widać nawet ,że to nie on. Dopiero kilka dni po pojawieniu się tego fałszywego zdjęcia z opisem niektóre przeciwne PIS-owi media dokładnie zobaczyły ,że ludzie kapnęli się ,że to fałszywe zdjęcie i że to nie jest Nawrocki więc same zaczynają mówić ,że to nieprawdziwe zdjęcia. Robią to ,żeby się uwiarygodnić na przyszłość i tak na przykład zrobił już tvn.

Następnie fałszywe konta w internecie oraz trolle chyba chcą ośmieszyć żonę Nawrockiego tym, że urodziła dziecko w wieku 17 lat a zaszła w ciąże w wieku 16 lat. Ja osobiście dużo bardziej szanuję i podziwiam dziewczynę ,która rodzi i wychowuję dziecko w wieku 16 lat niż 20 latkę ,która dokonuje aborcji. Podając tą informację dodatkowo kłamią ,że kandydat PIS jest ojcem tego dziecka . Z tego co czytałem to on sam wiele razy mówił ,że poznał swoją żonę kiedy samotnie wychowywała dziecko i że on nie jest biologicznym ojcem tego dziecka. Prawdą jest jedynie to ,że urodziła dziecko w wieku 17 lat a zaszła w ciąże w wieku 16 lat.
Mam tylko nadzieję ,że niby ci wielce tolerancyjni wyborcy obecnej władzy nie odrzucą Nawrockiego tylko z tego powodu ,że jego żona urodziła tak młodo dziecko.

Z kolei Joński i Szczerba dzisiaj zrobili konferencję pod tytułem "Niebezpieczne związki Karola Nawrockiego" i tam oczywiście bezpodstawne ataki i opluwanie Nawrockiego nie mając żadnych konkretnych dowodów na cokolwiek.

Nie spodziewałem się ,że proces niszczenia kandydata PIS rozpocznie się tak szybko i tak intensywnie.

Komentarz

• Bielan z Kurskim niech się wykażą spindoktory

• TVN wiedzie prym w tej materii.

Powinny lecieć pozwy.

• ...im więcej "rewelacji" nt. kandydata jest wyciąganych, coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że PJK trafnie ocenił jawne i ukryte oczekiwania wyborców i szanse Nawrockiego są realne

• Polacy już go pokochali...ale trzeba się modlić za wstawiennictwem Karola Wojtyły..
    Karol NawRocky ✌️

• @Małgosia powiedział(a):
    Polacy już go pokochali...ale trzeba się modlić za wstawiennictwem Karola Wojtyły..
    Karol NawRocky ✌️

Tak bez przywitania? :wink:

• @trep powiedział(a):

@Małgosia powiedział(a):
    Polacy już go pokochali...ale trzeba się modlić za wstawiennictwem Karola Wojtyły..
    Karol NawRocky ✌️

Tak bez przywitania? :wink:

Małgosia jest uczestniczką Forum od 2015 roku.

• @Szturmowiec.Rzplitej powiedział(a):
    Piękne, w wieku 35 lat mogłaby już być babcią!

Ja tymczasem czyta na wp.pl, że 45-letniej Joannie Krypie ktoś skradł serce i intensywnie randkuje.

...perwersyjne jakieś lektury

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.