Skip to content

Donald Trump

18889909193

Komentarz

• @Przemko powiedział(a):
    Haha, wiedziałem że to zrobią!

Przebiegłych mają wizerunkowców.

• Nic się nie nauczyli!
    Teraz pewnie znowu będą pod obstrzałem negatywnych komentarzy.
    I tak im w pięty pójdzie, że przez parę miesięcy będą łzy ocierać.

:'(

.
    .
    .
    .
    .
    .
    .

Pieniędzmi!, hehe.

B)

👣

🐾
    🐾

• Seksiści...

I dobrze!

Haha, wiedziałem że to zrobią!

Faaaaaaatfobiaaaaa!!!!

• Supremacja białych na pełnej to Ona (SS) i jej nołnejmowe friendki, jeszcze każda z innej maści...

• "BlackRock, State Street i Vanguard pod pretekstem „celów klimatycznych manipulowali rynkiem węgla i oszukiwali konsumentów. Prokurator generalny Teksasu, Ken Paxton, postawił na kolana gigantów finansowych. Paxton, wspierany przez dwanaście stanów, ujawnił ten skandal i odniósł historyczne zwycięstwo."

Ktoś coś wie o tym? https://www.salon24.pl/u/mpolo/1457051,oszustwo-klimatyczne-black-rock-utworzyl-kartel-by-podnosic-ceny-wegla-i-energii

• Wydawało mi się że Trump po prostu obciął finansowanie socjalnych bonów żywnościowych ale wygląda że zmieniono też zasady i wiele grup produktów (jak słodycze) nie są już objęte tymi bonami, co ludzie odkrywają przy kasie Walmartu.

https://theworldwatch.com/videos/1634419/happening-fast-rfk-trump-have-shut-off-ebt-s-on-junk-food-and-folks-are-beside-themselves/

• Po prostu - Trump głupiej gada niż robi. Co jest pewnym ewenementem.

• Doczytałem, nowy minister zdrowia USA umożliwia stanom które tego chcą wprowadzenie ograniczeń w wydatkowaniu tych bonów żywnościowych.

Na razie wprowadziły to "Arkansas, Idaho, Indiana, Iowa, Nebraska and Utah" a w 2026 wprowadzą na tę chwilę Texas, Oklahoma, Louisiana, Colorado, Florida and West Virginia.

https://abcnews.go.com/GMA/Food/snap-benefits-junk-food-maha/story?id=124415390

• Czyli małoczarna raczej-konserwa z interioru.

• edytowano 11 August

@qiz powiedział(a):
    Czyli małoczarna raczej-konserwa z interioru.

Luizjana dość czarna.
    Kolorado już nie taka konserwa.
    Floryda nie z interioru.
    Reszta się zgadza oczywiście.

• Hehe, "zamieszanie".

• Bielecki to Bielecki, ale może rzeczywiście Niemcy zaczynają już grać/udawać na Nawrockiego?

• Sikorskiego podobno też nie zaprosili

• Bielecki to Bielecki, ale może rzeczywiście Niemcy zaczynają już grać/udawać na Nawrockiego?

—-

Tak, na pewno niemcy grają na Nawrockiego.

Tak, jak ja jestem za tym, żeby słońce jutro wstało na wschodzie.

• Nie doceniasz Niemców. Przypominam, że są to ludzie, którzy latami hołubili i kryli Heinza Reinefartha roniąc krokodyle łzy nad ofiarami pacyfikacji Warszawy.

Spokojnie mogą na powierzchni popierać Nawrockiego pod spodem knując przeciw niemu. To właściwie zgodne z ich naturą.

• @los powiedział(a):
    Nie doceniasz Niemców. Przypominam, że są to ludzie, którzy latami hołubili i kryli Heinza Reinefartha roniąc krokodyle łzy nad ofiarami pacyfikacji Warszawy.

Spokojnie mogą na powierzchni popierać Nawrockiego pod spodem knując przeciw niemu. To właściwie zgodne z ich naturą.

Pewnie knują sklejenie Nawrockiego z ewentualnymi ustępstwami terytorialnymi Ukrainy wobec Rosji.

• @los powiedział(a):
    Nie doceniasz Niemców. Przypominam, że są to ludzie, którzy latami hołubili i kryli Heinza Reinefartha roniąc krokodyle łzy nad ofiarami pacyfikacji Warszawy.

Nagłe odejście z tego łez padołu Jürgena Rotha, autora słynnej książki "Tajne akta Smoleńsk", wkrótce po jej ukazaniu się ns rynku, od początku brzydko mi pachniało. Przypomnę tylko, że ten niemiecki, odważny dziennikarz napisał ją na podstawie materiałów, które otrzymał od zaufanego człowienia z BND. Chyba nie muszę przypominać tutaj tezy głównej tej książki...

• Starmer ma uprzedzić Żeleńskiego co go czeka na Alasce?

Bielecki to Bielecki, ale może rzeczywiście Niemcy zaczynają już grać/udawać na Nawrockiego?

Przeczytałem, że "z Donaldem Tuskiem".

• To bardziej prawdopodobne.

• Amerykanie zadecydowali, że chcą prezydenta Nawrockiego a Polaków poinformowali o tym ponoć Niemcy. Sugerowało by to kolejność dziobania w tym kurniku.

• A ty jesteś ostatni.

• edytowano 14 August

@trep niestety nie mogę przyjąć tytułu komentarza miesiąca :D

• Dziwne podkładki:

https://bsky.app/profile/maks23.bsky.social/post/3lwexogb7vk23

MAKS 25 👀🇺🇦
    @maks23.bsky.social
    🎤Reporter: Czy poparłby Pan zmniejszenie wojsk NATO w Europie, w krajach takich jak Polska, aby skłonić Rosję do zgody na porozumienie pokojowe?

🤔Trump: Pomyślę o tym później. Nie zostało mi to przedstawione.

• @Maria powiedział(a):
    Cały czas czekam na feminatyw słowa CZŁOWIEK ;)

Żenszczina czieławiek!

Za komuny był taki "feminatyw".

• Kontek sufluje moskiewską narrację.

• Ech, pomarzyć...

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.