Skip to content

Konfederacja i okolice, trza zacząć baczyć

1252627282931»

Komentarz

• Miller to ogólnie jest wielka miłości młodzieży między 20 a 30 rokiem życia, dla nich to prawdziwy samiec alfa, polityk z krwi i kości, no i dokonał "największej w dziejach III RP obniżki podatków dla firm", znaczy wiadomo - wolnorynkowiec.

• @los powiedział(a):
    Niemcen podąża śladami Ciasteczkowego i Hujowni. Zyskał trochę lepszy wynik w wyborach (co nie było jego zasługą), więc się poczuł cesarzem Wszechświata. Przebudzenie będzie szybkie i bolesne ale co do tej pory naszkodzi to jego.

Oczywiście nie przeszkadzać tylko Memcenowi, tak samo jak najczęściej dawać tylko ulewać się paszczowo do mikrofonu Braunowi...
    Problem leży jednak gdzie indziej, bo natychmiast pojawią się kolejni "antysystemowcy", którzy od razu zbudują sobie niezły kapitał polityczny i poparcie. I apjat od nowa Polska Ludowa. Problemem jest tych ok. 20% ludożerki bugodrzanskiej, która cały czas daje się na to łapać. Co tkwi w duszach i głowiznach tej ludożerki? Bo oczywista odpowiedź, że antypisowski czip jest zbyt prosta i nie wyjaśniające dokładnie całości problematu

• . > @marniok powiedział(a):

Spektrum autyzmu wg definicji (podejrzewam że jest ona płynna i nieostateczna na chwilę obecną) jest tak pojemne znaczeniowo i jakościowo że każdy z nas by sobie coś wybrał dla siebie.

Znajomy ostatnio opowiadał, że w przedszkolu zapłacił za spotkanie z psychologiem. Chyba tysiaka i dzięki temu dziecko będzie chodzić z innymi dziećmi ( dziecko chciało bo inne z przedszkola chodzą i o tym gadają ze sobą ) na zajęcia dodatkowe. Pani psycholog zadawała pytania w stylu czy się ze mną chcesz bawić etc. ( rodzic mógł być obecny ) i na koniec wypisała, tej chyba 4latce ? Że ten dzieciak jest w spektrum Aspergera. Jakie to jest chore. Wspomniany znajomy jest debilem, ale beztroska z jaką to przyjął zaskoczyła. mnie
    Znałem dwie osoby z Aspergerem ( jestem zdania, że tego się w tak młodym wieku nie da poznać ). Kilka osób z upośledzeniem umysłowym, mam taką jedną osobę w rodzinie. Tu zaś okazuje się, że osoba która zawodowo powinna wykonywać poprawnie swoje obowiązki, wypisuje choroby psychiczne całemu przedszkolu i nic przykrego z tego powodu jej nie spotyka.

• Dokładnie. Każdy ma swoje drobne dziwactwa i ciągle jest przy tym zupełnie normalny. Mój znajomy nie je pomidorów (bo tak), inny ziemniaków. Dopiero nazywanie wszystkich natręctw i dziwactw autyzmem lub Aspergerem jest naprawdę chore. A Niemcenowi nic nie dolega poza skurwysyństwem.

• @posix powiedział(a):
    . > @marniok powiedział(a):

Spektrum autyzmu wg definicji (podejrzewam że jest ona płynna i nieostateczna na chwilę obecną) jest tak pojemne znaczeniowo i jakościowo że każdy z nas by sobie coś wybrał dla siebie.

Znajomy ostatnio opowiadał, że w przedszkolu zapłacił za spotkanie z psychologiem. Chyba tysiaka i dzięki temu dziecko będzie chodzić z innymi dziećmi ( dziecko chciało bo inne z przedszkola chodzą i o tym gadają ze sobą ) na zajęcia dodatkowe. Pani psycholog zadawała pytania w stylu czy się ze mną chcesz bawić etc. ( rodzic mógł być obecny ) i na koniec wypisała, tej chyba 4latce ? Że ten dzieciak jest w spektrum Aspergera. Jakie to jest chore. Wspomniany znajomy jest debilem, ale beztroska z jaką to przyjął zaskoczyła. mnie
    Znałem dwie osoby z Aspergerem ( jestem zdania, że tego się w tak młodym wieku nie da poznać ). Kilka osób z upośledzeniem umysłowym, mam taką jedną osobę w rodzinie. Tu zaś okazuje się, że osoba która zawodowo powinna wykonywać poprawnie swoje obowiązki, wypisuje choroby psychiczne całemu przedszkolu i nic przykrego z tego powodu jej nie spotyka.

Widzę, że amerykańskie standardy błyskawicznie przyjęły się nad Wisłą.

• @Przemko powiedział(a):

@W_Nieszczególny powiedział(a):
    Konserwatywna męska twardość to dla pana Areczka, a dla zarządu są wymówki.

Oczywiście, w końcu Mentzen "do wszystkiego doszedł sam" z małą pomocą żony i teściowej, które opiekowały się dziećmi kiedy on przygotowywał się do egzaminów, żeby miał święty spokój. :)

@los powiedział(a):
    Dokładnie. Każdy ma swoje drobne dziwactwa i ciągle jest przy tym zupełnie normalny. Mój znajomy nie je pomidorów (bo tak), inny ziemniaków. Dopiero nazywanie wszystkich natręctw i dziwactw autyzmem lub Aspergerem jest naprawdę chore. A Niemcenowi nic nie dolega poza skurwysyństwem.

Teraz jest tak:

Zimny, opanowany cham - Asperger
    Agresywny cham - ADHD

• @MarianoX powiedział(a):

@Przemko powiedział(a):

Oczywiście, w końcu Mentzen "do wszystkiego doszedł sam" z małą pomocą żony i teściowej, które opiekowały się dziećmi kiedy on przygotowywał się do egzaminów, żeby miał święty spokój. :)

@los powiedział(a):
    Dokładnie. Każdy ma swoje drobne dziwactwa i ciągle jest przy tym zupełnie normalny. Mój znajomy nie je pomidorów (bo tak), inny ziemniaków. Dopiero nazywanie wszystkich natręctw i dziwactw autyzmem lub Aspergerem jest naprawdę chore. A Niemcenowi nic nie dolega poza skurwysyństwem.

Teraz jest tak:

Agresywny cham - ADHD

Nie ma już chamów, są asertywni pewni siebie ludzie którzy po prostu są sobą i niczego ani nikogo nie udają.

• Czekam teraz tylko na tekst, że Ziobro nie ma raka, bo wasz wujek jak miał, to zwijał się z bólu, a nie brylował w mediach.

Btw. Na forum też już coś takiego było. 9 lat temu pewna kobieta w Ameryce miała być umierająca, "doładowywana" przed występami na wiecach, ale bezbłędna diagnoza na Forumku ujawniła jej trve stan... Wiecie oczywiście, że kobieta żyje do tej pory?

• @Przemko powiedział(a):

@MarianoX powiedział(a):

@Przemko powiedział(a):

@los powiedział(a):

Teraz jest tak:

Agresywny cham - ADHD

Nie ma już chamów, są asertywni pewni siebie ludzie którzy po prostu są sobą i niczego ani nikogo nie udają.

...to jest po prostu szczerość, uczciwość, coś obcego manipulantom oraz ludziom zakłamanym

• @rozum.von.keikobad powiedział(a):
    Czekam teraz tylko na tekst, że Ziobro nie ma raka, bo wasz wujek jak miał, to zwijał się z bólu, a nie brylował w mediach.

Btw. Na forum też już coś takiego było. 9 lat temu pewna kobieta w Ameryce miała być umierająca, "doładowywana" przed występami na wiecach, ale bezbłędna diagnoza na Forumku ujawniła jej trve stan... Wiecie oczywiście, że kobieta żyje do tej pory?

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.