Skip to content

RIP

1111213141517»

Komentarz

• edytowano 22 December

Bardzo go lubiłam i był mi bliski. Nie tylko za świąteczną, Bożonarodzeniową piosenkę, która nie jest kolędą, ale pięknie obrazuje radość z powodu tego jedynego dnia w roku. Chris miał Boga w sercu. I choć łezka się w oku kręci, trzeba się cieszyć, że Pan Bóg wezwał go do Domu w tak symbolicznym momencie.

+++

• Zmarł prof. Andrzej Kola, wybitny historyk i archeolog, który kierował m. in. ekshumacjami ofiar zbrodni katyńskiej.
    https://pl.wikipedia.org/wiki/Andrzej_Kola

• R.I.P 🙏

• Chris Rea
    +++

prof. Kola
    +++

• +++

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

• R. I. P.
    R. I. P.

• Brigitte Bardot. Najsłynniejsza Francuzka, Marianna XX wieku. żyła 91 lat. W filmie "Prawda" udowodniła, że jest dobrą aktorką. Konserwatystka. Poza tym- idealne proporcje ciała; była jak dzieło sztuki, co sprawiło, że stała się sexsymbolem. Obrończyni zwierząt.

+++

• Nie lubiła dzieci, niestety (dwie aborcje).

Ps. Chętnie bym obejrzała film "Babette idzie na wojnę".

• O aborcjach nie wiedziałem ale po urodzeniu syna odmówiła karmienia piersią Nicolasa. Potem oddała go ojcu a następnie dziadkom na wychowanie. Później napisała, że ​​jej syn był „guzem nowotworowym” i że „wolałaby urodzić małego pieska”.

• Bardot była mężatką cztery razy. Według jej własnych obliczeń, miała w sumie 17 związków romantycznych. Często zostawiała jednego partnera dla drugiego, gdy, jak sama to ujęła, „teraźniejszość stawała się letnia”; wyjaśniła: „Zawsze szukałam namiętności. Dlatego często byłam niewierna. A gdy namiętność dobiegała końca, pakowałam walizkę”.

Myślałem, że będzie o niej wątku "Out".

👣

🐾
    🐾

• Pisali, że nie chciała tego syna, urodziła go pod przymusem i potem oddała na wychowanie teściom.

• A jednak jest we wpisach Mani coś pięknego. Zważywszy, że to szatan jest oskarżycielem, przedstawianie plusów dodatnich jaki się jako coś przeciwnego działaniu szatana, a zatem wydaje się, że musi to być dobre.

• Przekleństwo wielkiej urody i oszałamiającej sławy, w połączeniu z niedojrzałością - zapłaciła za to depresją i próbą samobójczą.
    Teraz jest na Sądzie Bożym, wszystko rozumie i potwornie cierpi.
    Westchnęłam za nią, żeby diabeł nie dostał jej w swoje łapy. Mam prawo.

• A ja przepraszam za swoje uprzednie wpisy.

• edytowano 28 December

@trep powiedział(a):
    A ja przepraszam za swoje uprzednie wpisy.

No co Ty. Prawda jest taka, że nie za wszystkich chce mi się odmówić "Wieczny odpoczynek", jestem w tym subiektywna, a w BB zobaczyłam plusik, bo odcięła się od targowiska próżności. Poza tym była czcicielką Matki Bożej i św, Franciszka. Fakt, że nie od czasów młodości, ale lepiej późno niż wcale.

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.