Jak pisałem wielokrotnie tutaj, że niebezpieczna opcja jawnie rewizjonistyczna i ukrycie odwetowa względem Polski i Polaków, to niektórzy bagatelizowali. Pogrobowcy Hupki i Czaji, trzeba napisać wprost
@Eden powiedział(a):
"Afroamerykanie Europy znowu robią z siebie ofiary. Ci szowiniści od bycia ofiarą niezawodnie wywołują największe zażenowanie. A ponieważ brakuje im jakiegokolwiek poczucia godności i prawdziwej wielkości, nawet nie jest im z tego powodu wstyd
skomentował polską manifestację Keubel.
Czy chcemy dać im paczkę chusteczek jako reparacje?
No i wyszedł naziolek z hitlerowca, który z bugodrzanskiej ludożerki zrobił biała Muzina
Drugi też nas ładnie pouczał, żeby nie płakusiać, bo jak jesteś w Rzymie to zachowuj się jak Rzymianin. Szkoda że nikt mu nie odpowiedział, że od 1945 roku, to chyba tam też jesteśmy u siebie.
@Eden powiedział(a):
"Afroamerykanie Europy znowu robią z siebie ofiary. Ci szowiniści od bycia ofiarą niezawodnie wywołują największe zażenowanie. A ponieważ brakuje im jakiegokolwiek poczucia godności i prawdziwej wielkości, nawet nie jest im z tego powodu wstyd
skomentował polską manifestację Keubel.
Czy chcemy dać im paczkę chusteczek jako reparacje?
No i wyszedł naziolek z hitlerowca, który z bugodrzanskiej ludożerki zrobił biała Muzina
Drugi też nas ładnie pouczał, żeby nie płakusiać, bo jak jesteś w Rzymie to zachowuj się jak Rzymianin. Szkoda że nikt mu nie odpowiedział, że od 1945 roku, to chyba tam też jesteśmy u siebie.
był też taki mundry jeden, który pouczał, żeby czasami nie marnować chance i nie kłapać dziobem po próżnicy, jak to ludożerka wschodnioeuropejska ma w zwyczaju. Un był nie z Romy, ino du Paris
Nie pasuje do Die Grüne oraz Antifa. To są ugrupowania a'rebours względem AfD
Ale to oni przyjechali tu z niebezpiecznymi narzędziami na zaproszenie KryPola. Więc jest mi obojętne czy zamierzy się na mnie naziol z AfD czy antynaziol z Antify. "Nic ich nie łączy poza pragnieniem naszej zagłady"
Ale to oni przyjechali tu z niebezpiecznymi narzędziami na zaproszenie KryPola. Więc jest mi obojętne czy zamierzy się na mnie naziol z AfD czy antynaziol z Antify. "Nic ich nie łączy poza pragnieniem naszej zagłady"
Nie no zgadza się, w latach 20. ubiegłego wieku nie było większej różnicy pomiędzy bandyterką z SA a bandyterką z Rote Front. Przepływ elementu pomiędzy tymi konkurencyjnymi bandyterkami był płynny
Nie no zgadza się, w latach 20. ubiegłego wieku nie było większej różnicy pomiędzy bandyterką z SA a bandyterką z Rote Front. Przepływ elementu pomiędzy tymi konkurencyjnymi bandyterkami był płynny
A zwolennicy akwarelisty wygrali, bo 'old money' uznała, że niech się bandyci powyrzynają, więc wspierajmy słabszego, bo łatwiej go później spacyfikujemy.
Komentarz
Natywnego Amerykanina. Ten pan dba o to, by nie być rasistą.
Przy czym słowo Amerykan już jest rasistoskie.
Takich Kiblów warto będzie mieć na oku, gdy przyjdzie do selekcji uchodźców z Kalifatu Berlińskiego.
Tak mnie naszło:
NSAfD
Jak pisałem wielokrotnie tutaj, że niebezpieczna opcja jawnie rewizjonistyczna i ukrycie odwetowa względem Polski i Polaków, to niektórzy bagatelizowali. Pogrobowcy Hupki i Czaji, trzeba napisać wprost
To pasuje do wszystkich. NSCDU, NᛋᛋPD, itd.
był też taki mundry jeden, który pouczał, żeby czasami nie marnować chance i nie kłapać dziobem po próżnicy, jak to ludożerka wschodnioeuropejska ma w zwyczaju. Un był nie z Romy, ino du Paris
Ein Reich, Ein Volk, An Tifa!
Nie, w tym przypadku będzie:
„Eine Menschheit, eine Welt, eine Revolution!"
A zwolennicy akwarelisty wygrali, bo 'old money' uznała, że niech się bandyci powyrzynają, więc wspierajmy słabszego, bo łatwiej go później spacyfikujemy.
AfD to niemieccy patrioci. Niemieccy. Na szczęście najpierw muszą się zająć salafitami, więc luzik.
Po co walczyć jeśli można współpracować?
Skoro istnieje niewątpliwy sojusz islamo-lewacki to można zrobić islamo-nazistowski przeciwko Słowianom jak to drzewiey bywało
Na szczęście Adi tym razem nie jest w grze.
A(f)DI
Wg mojego znajomka, od ćwierci wieku pożywającego gorzki chleb emigranta w Rajchu, jedyną partią, która nie jest antypolską, jest FDP.
Chyba Zieloni też.
ech, przedstawiciel ludzi, którzy chodząc po > @los powiedział(a):
oni nas nienawidzą w pakiecie ze wszystkimi ludźmi. Zieloni traktują ludzi jako gatunek inwazyjny.
Nienawidzieć Polaków nie bardziej niż wszystkich pozostałych ludzi? Jak na Niemca to bardzo wiele.
A jeśli wzorem wielu Niemców, nas za ludzi nie uważają, to mogą mieć nawet coś w rodzaju sympatii.