Skip to content

AfD

1235»

Komentarz

• Natywnego Amerykanina. Ten pan dba o to, by nie być rasistą.

• Przy czym słowo Amerykan już jest rasistoskie.

• Takich Kiblów warto będzie mieć na oku, gdy przyjdzie do selekcji uchodźców z Kalifatu Berlińskiego.

• Tak mnie naszło:

NSAfD

• Jak pisałem wielokrotnie tutaj, że niebezpieczna opcja jawnie rewizjonistyczna i ukrycie odwetowa względem Polski i Polaków, to niektórzy bagatelizowali. Pogrobowcy Hupki i Czaji, trzeba napisać wprost

• @Inż powiedział(a):
    Tak mnie naszło:

NSAfD

To pasuje do wszystkich. NSCDU, NᛋᛋPD, itd.

• @trep powiedział(a):

@Inż powiedział(a):
    Tak mnie naszło:

NSAfD

Nie pasuje do Die Grüne oraz Antifa. To są ugrupowania a'rebours względem AfD

• edytowano 4 August

@Eden powiedział(a):
    "Afroamerykanie Europy znowu robią z siebie ofiary. Ci szowiniści od bycia ofiarą niezawodnie wywołują największe zażenowanie. A ponieważ brakuje im jakiegokolwiek poczucia godności i prawdziwej wielkości, nawet nie jest im z tego powodu wstyd

• skomentował polską manifestację Keubel.

Czy chcemy dać im paczkę chusteczek jako reparacje?

• pytał."

https://tysol.pl/wiadomosci/polacy-uczcili-powstanie-warszawskie-polityk-afd-afroamerykanie-europy,192699?fbclid=IwdGRjcATdkQdjbGNrBN2QA3Bkb2YBZXh0bgNhZW0CMTEAc3J0YwZhcHBfaWQMMzUwNjg1NTMxNzI4AAEe8XnZcqt_5nfb7dgWVESaCCaxbPyKT3ZN-QwHrLAOkYQSpQkfseWNXxqw_HQ_aem_JPiSrhV3eEmRTA4meb9Kwg

No i wyszedł naziolek z hitlerowca, który z bugodrzanskiej ludożerki zrobił biała Muzina

Drugi też nas ładnie pouczał, żeby nie płakusiać, bo jak jesteś w Rzymie to zachowuj się jak Rzymianin. Szkoda że nikt mu nie odpowiedział, że od 1945 roku, to chyba tam też jesteśmy u siebie.

• @ms.wygnaniec powiedział(a):

@Eden powiedział(a):
    "Afroamerykanie Europy znowu robią z siebie ofiary. Ci szowiniści od bycia ofiarą niezawodnie wywołują największe zażenowanie. A ponieważ brakuje im jakiegokolwiek poczucia godności i prawdziwej wielkości, nawet nie jest im z tego powodu wstyd

• skomentował polską manifestację Keubel.

Czy chcemy dać im paczkę chusteczek jako reparacje?

• pytał."

https://tysol.pl/wiadomosci/polacy-uczcili-powstanie-warszawskie-polityk-afd-afroamerykanie-europy,192699?fbclid=IwdGRjcATdkQdjbGNrBN2QA3Bkb2YBZXh0bgNhZW0CMTEAc3J0YwZhcHBfaWQMMzUwNjg1NTMxNzI4AAEe8XnZcqt_5nfb7dgWVESaCCaxbPyKT3ZN-QwHrLAOkYQSpQkfseWNXxqw_HQ_aem_JPiSrhV3eEmRTA4meb9Kwg

No i wyszedł naziolek z hitlerowca, który z bugodrzanskiej ludożerki zrobił biała Muzina

Drugi też nas ładnie pouczał, żeby nie płakusiać, bo jak jesteś w Rzymie to zachowuj się jak Rzymianin. Szkoda że nikt mu nie odpowiedział, że od 1945 roku, to chyba tam też jesteśmy u siebie.

był też taki mundry jeden, który pouczał, żeby czasami nie marnować chance i nie kłapać dziobem po próżnicy, jak to ludożerka wschodnioeuropejska ma w zwyczaju. Un był nie z Romy, ino du Paris

• @Eden powiedział(a):

@trep powiedział(a):

@Inż powiedział(a):
    Tak mnie naszło:

NSAfD

Ein Reich, Ein Volk, An Tifa!

• @Inż powiedział(a):

@Eden powiedział(a):

@trep powiedział(a):

@Inż powiedział(a):
    Tak mnie naszło:

NSAfD

Ein Reich, Ein Volk, An Tifa!

Nie, w tym przypadku będzie:

„Eine Menschheit, eine Welt, eine Revolution!"

• @Brzost powiedział(a):

@Eden powiedział(a):

@trep powiedział(a):

@Inż powiedział(a):
    Tak mnie naszło:

NSAfD

Ale to oni przyjechali tu z niebezpiecznymi narzędziami na zaproszenie KryPola. Więc jest mi obojętne czy zamierzy się na mnie naziol z AfD czy antynaziol z Antify. "Nic ich nie łączy poza pragnieniem naszej zagłady"

Nie no zgadza się, w latach 20. ubiegłego wieku nie było większej różnicy pomiędzy bandyterką z SA a bandyterką z Rote Front. Przepływ elementu pomiędzy tymi konkurencyjnymi bandyterkami był płynny

• @Eden powiedział(a):

@Brzost powiedział(a):

@Eden powiedział(a):

@trep powiedział(a):

@Inż powiedział(a):
    Tak mnie naszło:

NSAfD

Ale to oni przyjechali tu z niebezpiecznymi narzędziami na zaproszenie KryPola. Więc jest mi obojętne czy zamierzy się na mnie naziol z AfD czy antynaziol z Antify. "Nic ich nie łączy poza pragnieniem naszej zagłady"

Nie no zgadza się, w latach 20. ubiegłego wieku nie było większej różnicy pomiędzy bandyterką z SA a bandyterką z Rote Front. Przepływ elementu pomiędzy tymi konkurencyjnymi bandyterkami był płynny

A zwolennicy akwarelisty wygrali, bo 'old money' uznała, że niech się bandyci powyrzynają, więc wspierajmy słabszego, bo łatwiej go później spacyfikujemy.

• AfD to niemieccy patrioci. Niemieccy. Na szczęście najpierw muszą się zająć salafitami, więc luzik.

• edytowano 5 August

@Mazowsze powiedział(a):
    AfD to niemieccy patrioci. Niemieccy. Na szczęście najpierw muszą się zająć salafitami, więc luzik.

Po co walczyć jeśli można współpracować?

Skoro istnieje niewątpliwy sojusz islamo-lewacki to można zrobić islamo-nazistowski przeciwko Słowianom jak to drzewiey bywało

• @MarianoX powiedział(a):

@Mazowsze powiedział(a):
    AfD to niemieccy patrioci. Niemieccy. Na szczęście najpierw muszą się zająć salafitami, więc luzik.

Po co walczyć skoro jeśli można współpracować?

Skoro istniej niewątpliwy sojusz islamo-lewacki to można zrobić islamo-nazistowski przeciwko Słowianiom jak to drzewiey bywało

Na szczęście Adi tym razem nie jest w grze.

• A(f)DI

• @trep powiedział(a):

@Inż powiedział(a):
    Tak mnie naszło:

NSAfD

Wg mojego znajomka, od ćwierci wieku pożywającego gorzki chleb emigranta w Rajchu, jedyną partią, która nie jest antypolską, jest FDP.

• Chyba Zieloni też.

• ech, przedstawiciel ludzi, którzy chodząc po > @los powiedział(a):

Chyba Zieloni też.

oni nas nienawidzą w pakiecie ze wszystkimi ludźmi. Zieloni traktują ludzi jako gatunek inwazyjny.

• Nienawidzieć Polaków nie bardziej niż wszystkich pozostałych ludzi? Jak na Niemca to bardzo wiele.

A jeśli wzorem wielu Niemców, nas za ludzi nie uważają, to mogą mieć nawet coś w rodzaju sympatii.

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.