Spotkanie z Antuanem, DZIŚ! - 26 kwietnia, godz. 18.00.
Tak jak obiecałem na piffkowym meetingu, wrzucam info o spotkaniu z Panem Antonim Macierewiczem. Spotkanie jest elementem parafialnego cyklu obchodów 100-lecia odzyskania niepodległości Polski, ale jak rozumiem, otwarte i dostępne nie tylko dla parafian :-) Gość spotkania (a zarazem tutejszy parafianin) wygłosi prelekcję pt. "Niepodległość jest w Nas".
Miejsce - parafia św. Wyznawców Rafała Kalinowskiego i Alberta Chmielowskiego, Warszawa, ul. Gwiaździsta 17, mała kaplica.
Data - 19 kwietnia (czwartek), godz. 19.00, Edit - przesunięcie o tydzień, na czwartek 26 kwietnia.
Miejsce - parafia św. Wyznawców Rafała Kalinowskiego i Alberta Chmielowskiego, Warszawa, ul. Gwiaździsta 17, mała kaplica.
Data - 19 kwietnia (czwartek), godz. 19.00, Edit - przesunięcie o tydzień, na czwartek 26 kwietnia.
Otagowano:
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
całował pani Wojskowej rękę w rękawiczce, było na forum
po wtóro
sporo zyskał w myh oczach, skoro muska,
stara szkoła!
skuteczne, pono bardzo działa na kobiety, bardzie j niż siarczysty pocałunek,
Kolega mi mówił
Antuan miszcz!
Świętujemy w naszej Parafii 100. Rocznicę Odzyskania Niepodległości przez Polskę i Polaków. Przypomnę, że po 123 latach niebytu politycznego Polska jako suwerenne państwo wróciła na mapy Europy i Świata. W ramach naszego parafialnego świętowania 100. Rocznicy Odzyskania Niepodległości w czwartek, 26 kwietnia, po wspólnej modlitwie w intencji Ojczyzny na Mszy świętej o godzinie 18:00 zapraszamy do Małej Kaplicy na wykład pana Antoniego Macierewicza: „Ruch Niepodległościowy”.
https://gwiazdzista17.pl/ogloszenia-duszpasterskie-4-niedziela-wielkanocna-22-kwietnia-2018-r/
Niestety, tak wypadło że nie mogę dziś uczestniczyć, ale podbijam dla zainteresowanych