O ! Dzięki y gratias wszystkim za turnieyową rywalizayę a koledze WM Grozie za organizacyę. Że też chciało się koledze wyliczać te skomplikowane punktacye Gdyby WM Rozum typował w ćwierćfinale to pewnie by wygrał... W pretyperze też liczę na swoyą victoryę , wszak prorokowałem był finał Polska - Urugway .
Gerwazy napisal(a): O ! Dzięki y gratias wszystkim za turnieyową rywalizayę a koledze WM Grozie za organizacyę. Że też chciało się koledze wyliczać te skomplikowane punktacye Gdyby WM Rozum typował w ćwierćfinale to pewnie by wygrał... W pretyperze też liczę na swoyą victoryę , wszak prorokowałem był finał Polska - Urugway .
Komentarz
Chorwacya - Francya 0:1
Francja - Chorwacja 1:2
Francja-Chorwacja 3:0
Chorwacya - Francya 0:0, dogr 0:0, karne Chorwaci
Nie wiem, czy wszyscy odnotowali, że mistrzostwa w Katarze odbędą się w listopadzie i grudniu 2022
Ale będą jaja z ułożeniem terminarzu lig, pucharów, etc
Ech te żabojady
Brawo dla @Gerwazego, @RvK i @TecumSeha
Ale oczywiście ChNiNK! ExC wymiata :-)
Dzięki y gratias wszystkim za turnieyową rywalizayę a koledze WM Grozie za organizacyę. Że też chciało się koledze wyliczać te skomplikowane punktacye Gdyby WM Rozum typował w ćwierćfinale to pewnie by wygrał...
W pretyperze też liczę na swoyą victoryę , wszak prorokowałem był finał Polska - Urugway .
Szok!
Ale zabawa przednia - dzięki wszystkim! i że się Wam chciało i w ogóle:)
Wtedy to ja się nie zarejestruję.