Jeszcze termin przydatności do spożycia nie nadszedł ale pudełko ze śledziami napęczniało, podejrzewam, że zrobił mi się surströmming. Z jednej strony strach, z drugiej ciekawość. Pszyjaciółko, co robić?
potrzymać trochi i opchnąć na aukcji winitydź papieros z prl ponad 100 za paczkę podejrzewam podobnie z paprykarzem szczecinskim, znowu stał się kultowy,
kibice jednego z klubów z interioru specjalnie se wycieczkę po niego zorganizowali
Jeśli to śledź wędzony w oleju to nic się nie stanie. Taka puszka np. otwarta z resztkami ryby może leżeć miesiącami i na pewno nie będzie śmierdzieć! Wręcz przeciwnie!
Musze Wam zdradzić pewien praktyczny sekret wyniesiony z baraków budowlanych. To własnie trick z puszką po rybie w oleju (nie w sosach tylko czystym oleju). Oczywiście nikt mi nie uwierzy ale zawsze zostawiamy puszkę z resztkami jako ... odświeżacz powietrza.
Nawet zróbcie eksperyment jeśli macie śmierdzący barak lub pomieszczenie. Najlepiej zostawić otwarta puszkę z kawałkiem makreli w oleju.
Z tom makrelom to mam dyletama.... No bo smród baraka jaki jest zdaje sie wiemy. Skarpety, pot, morże szczyna i żygowina - no zestaw nieziemsko cuchnącyjednym słowem więc i każden inny powiew/aromat/fetor/czy wręcz smród będzie przy tym pachniał.... Jak ogarniesz temat @romecku to zdaj relacje....
Komentarz
A sąsiedzi?
papieros z prl ponad 100 za paczkę
podejrzewam podobnie z paprykarzem szczecinskim, znowu stał się kultowy,
kibice jednego z klubów z interioru specjalnie se wycieczkę po niego zorganizowali
2. Zabrać delikates se sobą
3. Oświadczyć, że ma się rarytas
4. Otworzyć
6. chyba, że ten ktoś, jest niebylejakim ktosiem
Taka puszka np. otwarta z resztkami ryby może leżeć miesiącami i na pewno nie będzie śmierdzieć! Wręcz przeciwnie!
Musze Wam zdradzić pewien praktyczny sekret wyniesiony z baraków budowlanych. To własnie trick z puszką po rybie w oleju (nie w sosach tylko czystym oleju). Oczywiście nikt mi nie uwierzy ale zawsze zostawiamy puszkę z resztkami jako ... odświeżacz powietrza.
Nawet zróbcie eksperyment jeśli macie śmierdzący barak lub pomieszczenie. Najlepiej zostawić otwarta puszkę z kawałkiem makreli w oleju.
Jak ogarniesz temat @romecku to zdaj relacje....
To wątek o Halloween czy Świadkach Jehowy?