Ataka na Magdalenę Ogórek - tchórzliwe kanalie w akcji
Sprawa zapewne znana, natomiast moje uwagi:
1. Atak na kobietę - w kilka osób atakować samotną kobietę, poziom żuli.
2. Czy delikatność interwencji policji była spowodowana 'resortowością' protestujących? (zobaczcie filmy, na dobrej imprezie jest więcej osób, a patrol potrafi to sprawnie spacyfikować)
3. Kurski, czy zamiast lamentować ruszycie z kontratakiem? macie przecież środki do tego.
1. Atak na kobietę - w kilka osób atakować samotną kobietę, poziom żuli.
2. Czy delikatność interwencji policji była spowodowana 'resortowością' protestujących? (zobaczcie filmy, na dobrej imprezie jest więcej osób, a patrol potrafi to sprawnie spacyfikować)
3. Kurski, czy zamiast lamentować ruszycie z kontratakiem? macie przecież środki do tego.
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
To jak będzie, panie JoJo?
Przepisy, kt. powinny być użyte przez @PolskaPolicja zaraz po ataku na dziennikarza @TVP: art.191 kk (zmuszanie do określ. zachowania), art.288 kk (niszczenie mienia), art.90 kw (tamowanie ruchu drog.), art.216 kk (znieważanie). @Jbrudzinski: czy komuś wręczono chociaż mandaty?
Na szczęście po stronie totalnej jeszcze większa rozpierducha.
To też zawdzięczamy dzielnej Magdalenie.
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
Atak chyba miał być na Rachonia, nie doczytali, że go (chwilowo/już?) nie ma.
A pani kandydatce postPZPR jakoś nie mogę zapomnieć homo-małżeństw...
Choć dzielnie walczy z hitlersynami o skradzione mienie a i o samym Kościele z sympatią mówi.
laicka lewica polska? (coś jak B. Wildstein?) - jeszcze poczekam parę lat....
Że też Kuleżeństwu czeba kawe na ławe.
Wytrzymajcież do wiosny i wygrajmy wybory. Rzekłam
Zgadzam się nad wyraz bardzo.
@jbrudzinski:
Szanowna Pani Redaktor @ogorekmagda proszę przyjąć moje wyrazy ubolewania, za brak stanowczej reakcji @Policja_KSP wobec tej dziczy która zaatakowała Panią przed budynkiem @tvp_info. Poleciłem analizę materiałów operacyjnych i podjęcie niezwłocznie wszelkich stosownych działań.
----
Ale jojo! ale jojo!
)
----
Wiecie co? Gardze nimi. Do tego już doszło.
Uderzył celnie, aż szczujnia zawyła.
https://www.wykop.pl/link/4783015/wiadomoscitvp-ujawniaja-wizerunek-i-nazwiska-podejrzanych/
To nie jest ten standard, który jest mi bliski
Nie, nie chodzi o standardy motłochu, ktory rzucil sie na Ogorek
https://wpolityce.pl/m/polityka/432556-emilewicz-krytykuje-tvp-publikowanie-wizerunkow-niestosowne