Kasia dzisiaj wyszła ze szpitala. Szybko się męczy i czeka ją rehabilitacja kardiologiczna, ale żyje. Jeszcze raz bardzo dziękujemy Wam za szturm i ciągłe modlitwy. Bóg zapłać +
Cyrylica napisal(a): Kasia dzisiaj wyszła ze szpitala. Szybko się męczy i czeka ją rehabilitacja kardiologiczna, ale żyje. Jeszcze raz bardzo dziękujemy Wam za szturm i ciągłe modlitwy. Bóg zapłać +
Normalka, że się męczy. Pewnie schudła ze 7 kg, mięśnie jej zwiotczały... Ja, w wieku 38 lat dostałam ospy wietrznej, przez dwa tyg. spałam, budzili mnie tylko na połknięcie leku i na siusiu, nie mogłam jeść, schudłam 10 kg. Po miesiącu chorowania z trudem wchodziłam na 3 piętro w redakcji, kiedy zepsuła się winda. I wtedy- uwaga! - zaczęłam łykać szwajcarską Multibiontę. Dobra forma wróciła szybciutko. Pozdrowienia dla Kasi :-) +++
Jest lepiej, ale wyniki krwi nie są najlepsze. Coś z gęstością krwi nie tak. Czeka na rehabilitację kardiologiczną, dopiero coś w czwartek będzie wiadomo. Przekazuję serdeczne pozdrowienia od Kasi dla wszystkich. +++
Komentarz
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
*
*
Jeszcze raz bardzo dziękujemy Wam za szturm i ciągłe modlitwy.
Bóg zapłać +
+++
Pozdrowienia dla Kasi :-)
+++
Bogu dzięki!
I Wam za wytrwałą modlitwę.
*
+++
+++