The star is born
Dr Hab. B. wojewoda lubelski, konstytucjonalista - Przemysław Czarnek. Nazwany przez opozycję homofobem, bo nie stosuje się do polit-poprawności. Stosuje konkretny, jasny przekaz bez lania wody. Opanowany, nie daje się sprowokować, z poczuciem humoru. Powierzchowność sympatyczna - co nie jest bez znaczenia. Ma jaja.
Coraz więcej widzi go jako następcę PAD lub JK.
Kojarzą go Szanowni?
Coraz więcej widzi go jako następcę PAD lub JK.
Kojarzą go Szanowni?
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
Zapewnie nie na miarę następnego Prezydenta czy Premiera.
Prof. Ewa Budzyńska, która odeszła z ŚUMu na znak protestu wobec nagonki jaką na nią przeprowadzili studenci i macierzysta Uczelnia (zapewne nie wszyscy studenci i nie cała Kadra ale ci byli najgłośniejsi).
Stało się to za m.in. te słowa w których opisywała rodzinę m.in. w chrześcijaństwie. Podczas wykładu Budzyńska uznała, że dzieckiem można nazwać „dziecko w łonie matki". Mówiła też, że według klasycznej definicji rodzina składa się z „męża, żony, ojca, matki, dzieci, krewnych i powinowatych"
https://www.tvp.info/45548182/pracownik-uczelni-zwolniony-po-odczycie-na-temat-homoseksualizmu
Tak. Nowych, ciekawych twarzy w polityce nigdy za dużo.
No i małopolska kuratoka oswiaty, odwaznie przeciw PC (nie chodzi o w/w Przemyslawa)
Kamil Bortniczuk,37 lat.
👣
🐾
🐾
Chyba jako delfin Gowina
Ztcw Pani prof. zrezygnowała z pracy na Uczelni w styczniu tego roku, a jaj wykład miał miejsce chyba w listopadzie ubiegłego.
Coś pomyliłem?
Ważne o tyle, że może dwie osoby straciły pracę przez poprawność polityczaną uczelni.
👣
🐾
🐾
W zasadzie napisałem to samo, ale jakoś nie chciało mi wysłać. Może Półmisiek coś doradzi. Tak mam od dłujszego czasu. Srajfon, Safari
chciałem zobaczyć, któż ów pan polityk
klikam link, a tam TV Republika (wyłączyłem)
eeee, u siebie w domu to można i gieroja zgrywać
dawać go np. do Stokrotki!
https://m.facebook.com/watch/?v=511576699632550&_rdr
Zdjęcie, filmik, etc.