obejrzałem kilka dni temu film z Majkelem Douglasem, niedawny, staruszek gra staruszka (co idzie ma emeryturę, a tu syn podrzuca mu dziesięcioletnią wnuczkę i ułożone życie wdowca się wali (dziewczynkę widzi pierwszy raz na oczy, z synem nie utrzymuje relacji)
Jaki on teraz podobny do ojca! (lekko schudł i gały mu wyszły i podbródek jakby wydłużył...!
romeck napisal(a): obejrzałem kilka dni temu film z Majkelem Douglasem, niedawny, staruszek gra staruszka (co idzie ma emeryturę, a tu syn podrzuca mu dziesięcioletnią wnuczkę i ułożone życie wdowca się wali (dziewczynkę widzi pierwszy raz na oczy, z synem nie utrzymuje relacji)
Jaki on teraz podobny do ojca! (lekko schudł i gały mu wyszły i podbródek jakby wydłużył...!
Niechcący natknęłam się na ten film i obejrzałam do końca. Rzeczony świetnie zagrał tę postać.
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
Komentarz
świetnie zagrał tę postać.
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia