Skip to content

Prośba o modlitwę. Pilne! (R.I.P.)

145679

Komentarz

• ♰♰♰
    R I P

👣

🐾
    🐾

• Cyrylica napisal(a):
    Marcin zmarł dzisiaj o 12:30. Bardzo dziękujemy za wsparcie modlitewne. Bóg zapłać.
    + za duszę Marcina
    + za jego rodzinę.
    +++
  • Rafał napisal(a):
    Jeszcze raz +++
    Za rodzinę. Nie daje mi ta śmierć spokoju. Odżywa pamięć o innej śmierci nagłej, niespodziewanej mojego Piotrka. To już prawie 14 lat. Bóg dopuszcza ale czuwa i wspiera. Do Niego trzeba się zwracać nawet nie rozumiejąc w pełni. Za duszę Marcina oczywiście też +++.
    +++

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

• +
    Czuwajcie!
  • +
    U nas w firmie miesiąc temu wręcz bliźniaczy przypadek 40-letniego kierownika magazynu. Uderzył się czymś w domu w głowę jakiś czas temu. Chyba trochę zbagatelizował bo pracował normalnie. Jednego dnia bolała go głowa, zwolnił się wcześniej i zaraz w domu zapadł w śpiączkę. Krwiak. Po czterech dniach umarł osierocając dwójkę dzieci.
  • Wieczny odpoczynek racz mu dać Panie +++
  • Dyzio_znowu napisal(a):
    +
    U nas w firmie miesiąc temu wręcz bliźniaczy przypadek 40-letniego kierownika magazynu. Uderzył się czymś w domu w głowę jakiś czas temu. Chyba trochę zbagatelizował bo pracował normalnie. Jednego dnia bolała go głowa, zwolnił się wcześniej i zaraz w domu zapadł w śpiączkę. Krwiak. Po czterech dniach umarł osierocając dwójkę dzieci.
    +++

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."

• Cyrylica napisal(a):
    Marcin zmarł dzisiaj o 12:30. Bardzo dziękujemy za wsparcie modlitewne. Bóg zapłać.
    + za duszę Marcina
    + za jego rodzinę.
    +
  • +

*

• W niedzielę zmarł mój przyjaciel. Kolega z klasy. Ks. prof. Grzegorz Bugajak z UKSW.
    RIP...
  • +

*

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.