W mojej 3 tysięcznej pipidówce już są pozytywni. Nie wiadomo ilu. Mam w domu gabinet lekarski czynny raz w tygodniu. Do tej pory przychodzili pacjenci, ale przed chwilą zadzwoniła lekarka, żebym wywiesiła kartkę, że jutro gabinet nieczynny. - Nie będę cię narażać - powiedziała. Dziś w przychodni skierowała 3 podejrzane osoby na testy.
sob. ok. 17:00 Bardzo poproszę o modlitwę za mamę małej żonki, (która w ten czas zajmuje się synem2)
zasłabła z zanikiem częściowym świadomości, ciężko sklecić zdanie, nie potrafi znaleźć słów, wie kim jest (ratownik z pogotowia), jaki jest dzień, ale nie wie który jest rok!, mówi powoli. (rocznik 1950, 70 lat, Jolanta)
pogotowie zabrało do szpitala na NEUROLOGIĘ, ale w Bytomiu zamknięty (na przyjęcia), w Tarnowskich Górach zamknięty, teraz jadą do Zabrza....
Komentarz
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
+++
*
Pszyjaciółko, troche niepokoi mnie jego niefrasobliwość
*
Mam w domu gabinet lekarski czynny raz w tygodniu. Do tej pory przychodzili pacjenci, ale przed chwilą zadzwoniła lekarka, żebym wywiesiła kartkę, że jutro gabinet nieczynny. - Nie będę cię narażać - powiedziała. Dziś w przychodni skierowała 3 podejrzane osoby na testy.
Bardzo poproszę o modlitwę za mamę małej żonki, (która w ten czas zajmuje się synem2)
zasłabła z zanikiem częściowym świadomości, ciężko sklecić zdanie, nie potrafi znaleźć słów, wie kim jest (ratownik z pogotowia), jaki jest dzień, ale nie wie który jest rok!, mówi powoli. (rocznik 1950, 70 lat, Jolanta)
pogotowie zabrało do szpitala na NEUROLOGIĘ, ale w Bytomiu zamknięty (na przyjęcia), w Tarnowskich Górach zamknięty, teraz jadą do Zabrza....
+++