W tej sytuacji bardzo proszę was o pomoc. Po pierwsze: proszę o modlitwę za o. Jana. Po drugie: proszę, zamówcie msze święte, które odprawi o. Jan, i złóżcie przy tej okazji swoje ofiary – proszę o hojność.
(Informacje poniżej) Jak zamówić mszę?
Ofiarę prześlij na konto: 60 9410 1036 2003 3000 0938 0001 Caritas Parafii św. Anny w Branwi 23-304 Dzwola, Branew Ordynacka 50
Tytułem: stypendium dla ojca Jana z Ukrainy.
Napisz na adres revpol@prokonto.pl, podając:
1) treść intencji, tzn. za zmarłego śp. ..., o Boże błogosławieństwo dla... itp. (jeżeli msza ma być odprawiona danego dnia, np. z okazji rocznicy, podaj także datę)
2) wysokość złożonej ofiary i datę wysłania przelewu
3) swoje dane: imię, nazwisko i adres z kodem pocztowym (ojciec Jan odpisuje ofiarodawcom)."
Komentarz
👣
🐾
🐾
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
to już z grubsza wiem, bo chcę tę gregoriankę gdzieś na misjach - żeby przy okazji ich wesprzec
Formalności w jego imieniu w Polsce załatwia ks. Bartosz z Caritas w Groblach
Mogę podać mail na priv.
Tu małe co nieco.
https://excathedra.pl/index.php?p=/discussion/5682/pomoc-dla-o-jana-na-ukrainie
W tej sytuacji bardzo proszę was o pomoc. Po pierwsze: proszę o modlitwę za o. Jana. Po drugie: proszę, zamówcie msze święte, które odprawi o. Jan, i złóżcie przy tej okazji swoje ofiary – proszę o hojność.
(Informacje poniżej) Jak zamówić mszę?
Ofiarę prześlij na konto: 60 9410 1036 2003 3000 0938 0001 Caritas Parafii św. Anny w Branwi 23-304 Dzwola, Branew Ordynacka 50
Tytułem: stypendium dla ojca Jana z Ukrainy.
Napisz na adres revpol@prokonto.pl, podając:
1) treść intencji, tzn. za zmarłego śp. ..., o Boże błogosławieństwo dla... itp. (jeżeli msza ma być odprawiona danego dnia, np. z okazji rocznicy, podaj także datę)
2) wysokość złożonej ofiary i datę wysłania przelewu
3) swoje dane: imię, nazwisko i adres z kodem pocztowym (ojciec Jan odpisuje ofiarodawcom)."
Zaraz podam właściwe.
Ofiarę, za kogo, od kiedy itp.itd
caritas.groble@ wir.pl
Potem c.d. wg poniższych danych.
Na rachunek:
72 9430 1029 3005 9298 2000 0002
Nadsański Bank Spółdzielczy
Nazwa i adres:
Parafialny Zespół Caritas w
Groblach, 37-430 Groble 46 c
Tytuł:
pomoc dla parafii