Tommy Vinci
Hey bracia y siostry wracam coby umilic wam zycie. Jak tam moje watki: czy kiedykolwiek ktokolwiek jakkolwiek zostanie/byl ukarany przez wyznawcow prawa y sprawiedlywosci? czy 1h na godzine w wyniku frankowego dobrodziejstwa wciaz trwa? pan Bialek np podal dane ze wyginelo od frankowej zarazy aproksymatli 30k ludjiej. Ktos cos?
Widze tez , ze posel Brown nie jest tu bynajmniej otaczany zbytnia rewerencyą...
Ha! Bedzie mi trza go bronic tedy.
A jak tam sprawa prezesa i gówina, ktorzy przy kawie ustali ze wybory w naszem pieknym y mlekiem i miodem plynacym kraju sie nie odbeda bo nie...? Zgodnie z podstawa prawna, ze ten... no..., ze niby opozycja jest zlosliwa.
Pozdrawiam zatem wszystkich serdecznie i obiecuje byc grzecznym i powszczymywac sie o nieregulamionowych dids.
Ahoy przygodo po raz koleyjny!
Widze tez , ze posel Brown nie jest tu bynajmniej otaczany zbytnia rewerencyą...
Ha! Bedzie mi trza go bronic tedy.
A jak tam sprawa prezesa i gówina, ktorzy przy kawie ustali ze wybory w naszem pieknym y mlekiem i miodem plynacym kraju sie nie odbeda bo nie...? Zgodnie z podstawa prawna, ze ten... no..., ze niby opozycja jest zlosliwa.
Pozdrawiam zatem wszystkich serdecznie i obiecuje byc grzecznym i powszczymywac sie o nieregulamionowych dids.
Ahoy przygodo po raz koleyjny!
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
1. Składnia zgodna z zalecaną przez podręczniki języka polskiego. Zdanie zaczynamy od wielkiej litery, przed znakiem przestankowym nie stawiamy spacji, nazwiska piszemy z wielkiej litery i takie tam.
2. Logiczna spójność wypowiedzi. Strumień świadomości jest dobry u Joyce'a a nie tutaj.
3. Zauważanie i reagowanie tekstów rozmówców.
Nie sądzę by zabawił u nas kolega dłużej niż dwa trzy dni ale szansę należy zawsze dać.
yesli chodzi o podpunkty to trwal jednak bede przy swoim, gdyzalbowiem stajl moj jest odzwierciedlenie dumy y godnosci osobistej, nie moge go tedy zmienic ot tak na zawolanie ,
cenie przy tem osiagniecia literatury wspolczesnej i czesto przy pomocy tychze latwiej sie niekiedy z idiotą rozmawia,
ale ale , czy jest ktos tu kto za mna tesknił?
- Suchej, czytam czwórforumek. W konkursie wrzucania na PiS nie miałbyś ze mną szans. Ty mi powiedz lepiej, na kogo ty głosiujesz.
a, na kogo glosuje, tu musze wyedytowac post, no ja jak wszystkim wiadomo w zeszlych wyborach prezydenckich glosowalem na Browna, potem na Dude, teraz zastanawiam sie... Biedron? on nawet w trakcie debaty nie mogl z siebie wydusic, ze jest za malzenstwami jednoplciowemi, cudowne dziecko Szurkowskiego i Szozdy,
Kidawa...? He he, mniej procent niz piwo tyskie,
Duda? Oni mu nawet nie powiedzieli, ze nie bedzie wyborow, kto tam jeszcze...?
Kosiniak? Zawodowy reprezentant zawodowego ugrupowania o zawodowych/mdlych do zrzygania pogladach o wektorze nadrzednym jak sie przy wladzu utrzymac,
Cholownia? Plakal jak konstytucje czytal, Zwlaszcza artykul 220, ja tez w tym momencie placze, jak wtedy gdy Johnny Depp odwiedzil oddzial onkologii, ech...
Bosak, chyba mi najblizszy bo od Browna, ale pozyjemy zobaczymy,
generalnie wyznaje teze: keep the distance
Tez pozdrawiam
Znaczy kulega przeczytal ze zrozumieniem. Brawo!