Skip to content

Prezydent +

1246714

Komentarz

• +++
  • Mania napisal(a):
    Dziś przywiozą mi baner z A.Dudą - zawiśnie na moim płocie.

+++
    Da się to załatwić ze sztabu wyborczego, czy jakis na własna rękę ten baner? Rodzice mają dom przy dosyć ruchliwej ulicy, byłoby jak ulał.
  • +

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

• Proponuję włączyć także anioły do próśb. Często są niedoceniane - a dużo mogą. Tylko, żebyśmy nie przedobrzyli - tak jak z tymi modlitwami o deszcz...
    +
  • edytowano June 2020
    Z modlitwą nie da się przedobrzyć.
    +++
  • polmisiek napisal(a):
    Mania napisal(a):
    Dziś przywiozą mi baner z A.Dudą - zawiśnie na moim płocie.

+++
    Da się to załatwić ze sztabu wyborczego, czy jakis na własna rękę ten baner? Rodzice mają dom przy dosyć ruchliwej ulicy, byłoby jak ulał.
    Szukałam w necie tel. do komitetu wyborczego PiS w moim terenie, Otwocku - nie ma! Szlag mnie trafił. W końcu zadzwoniłam do znajomego radnego PiS, który obiecał baner. Dziś- niedziela baneru nie dowieźli. Jutro będę alarmować. Tak że najlepiej przez radnych.
    Na razie, moje miasteczko całe oblepione Biedroniem.
  • +

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."

• +++
  • +

*

• + za szczęśliwą podróż i powrót z USA
  • +

*

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.