Był ostatnio na wp duży artykuł z peanami na część Grom, w tym Gromosława z nazwiska. Skupiał się na zasługach dla USA. Wisiał na czele ponad dzień więc nie przypadek. Szukają kryszy gdzie się da ale chyba się skończyła.
uhrr napisal(a): Przykra wiadomosc. Byly dowodca GROM. A podobno ta jednostka to crème de la crème polskiego wojska
Jednostka tak. Dowódcy niekoniecznie. Poczytaj Navala - byłego operatora GROM. Szczególnie "Ostatnich gryzą psy". Opisuje tam jak trafił do wojska, do jednostki komandosów w Lublińcu, a potem do GROM.
Opisuje też dowódców - Petelickiego w samych superlatywach, a np Polko przeciwnie. Moje wiewiórki potwierdzają że to co pisał to nie tylko prawda ale powszechna opinia.
Tak siem zastanawiałem nad Twojem wpisem i mnie najszło, czysto spekulatywnie: - PiS uważa, że przegra za 3 lata jako bardzo prawdopodobne, - aby nie było tu propedalsko, proimigrancko, aby Lewandowski Janusz ponownie nie prywatyzował dopiero co odrodzonej gospodarki, - aby fizycznie przetrwać vendette, którą lewackie koncerny medialne z politycznymi przybudówkami szykują, Trzeba fizycznie wyeliminować obecnych totalnych, nawet za cenę własnej politycznej anihilacji. Trza będzie pilnie baczyć czy Nowak to nowy Gawłowski czy początek realnych zmian w Państwie.
Komentarz
Poczytaj Navala - byłego operatora GROM. Szczególnie "Ostatnich gryzą psy".
Opisuje tam jak trafił do wojska, do jednostki komandosów w Lublińcu, a potem do GROM.
Opisuje też dowódców - Petelickiego w samych superlatywach, a np Polko przeciwnie. Moje wiewiórki potwierdzają że to co pisał to nie tylko prawda ale powszechna opinia.
Czy to już nowy program społeczny? Czy też tak czasowo "wyszło"?
- PiS uważa, że przegra za 3 lata jako bardzo prawdopodobne,
- aby nie było tu propedalsko, proimigrancko, aby Lewandowski Janusz ponownie nie prywatyzował dopiero co odrodzonej gospodarki,
- aby fizycznie przetrwać vendette, którą lewackie koncerny medialne z politycznymi przybudówkami szykują,
Trzeba fizycznie wyeliminować obecnych totalnych, nawet za cenę własnej politycznej anihilacji.
Trza będzie pilnie baczyć czy Nowak to nowy Gawłowski czy początek realnych zmian w Państwie.
to prowokowanie anihilacji
this is Sparta?