Bardzo ważne słowa niemieckiego polityka
To Platforma musi codziennie skakać PiS do gardła. Nie bać się twardej konfrontacji. Nie paktować z władzą. I po trzecie: nie wstydzić się własnych emocji, poglądów i przeszłości. Nie przebierać się. W żadnym przypadku nie upodabniać się do PiS. Być zawsze alternatywą, nigdy uzupełnieniem.
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
Jaka powinna być strategia przeciwdziałania ze strony PiS?
Zwiększyć zasięgi. Podawać w nich sukcesy.
Zaebać TVN.
Tak, wiem, że facebook coś tam i coś tam. Ale facebook nie leci włączony 24 godziny na dobę, jak myją zęby, golą się, piorą, gotują.
Leci leci. W telefonach.
Niestety ale jak odpuścimy internety to się kiedyś obudzimy z ręką w nocniku. I to tak po szyję.
Po pierwsze - że wypowiada je polityk Polsce wrogi. Polityk polski ma pewne wyobrażenie tego, co jest Polski dobre, można nawet sobie wyobrazić, że dla realizacji tego wyobrażenia będzie zabijać i swe własne życie narażać. Donald Tusk wyobrażenia Polski nie ma, Donaldowi Tuskowi jest obojętne, czy Polska będzie katolicka czy muzułmańska, socjalistyczna czy liberalna - idzie mu tylko o to, by dwie największe partię skakały sobie do gardła, by była twarda konfrontacja, to jego słowa. By Polska wyglądała tak, jak Niemcy w latach 20-tych. By polski potencjał został sparaliżowany domową wojną.
Człowiek tak mówiący jest jak najbardziej zdolny do zamordowania polskiego prezydenta i pozostałych osób na pokładzie samolotu.
Imho on nie zamordował, tylko wystawił. Czyli jest równie odpowiedzialny za zabójstwo.
I czy w ogóle jest.
Choć może i zainteresowany jej istnieniem jest jednak - inaczej nie miałby czego sprzedawać.
Pytam, bo może coś przegapiłem. Uważam to za prawdopodobne bo po coś ten słynny hangar zlikwidowano.
Możliwa jest też wersja, że kilku szpeców wjechało nocą na lotnisko wojskowe, wyłączyli prund (kamery nie działały) i zamontowali w skrzydle i kadłubie co trzeba. Bez przyzwolenia polskich władz...
Co jest bardziej prawdopodobne?
Możliwa jest też wersja, że kilku szpeców wjechało nocą na lotnisko wojskowe, wyłączyli prund (kamery nie działały) i zamontowali w skrzydle i kadłubie co trzeba. Bez przyzwolenia polskich władz...
Co jest bardziej prawdopodobne? No jednak nie, ostatnie ustalenia wskazują, że ładunek był umieszczony wewnątrz konstrukcji, najprawdopodobniej podczas ostatniego remontu.
Zaebać TVN PiS może a facebooka nie może, więc w ramach zaebywania niech się skoncentrują na TVN.
Stwierdzenie o odpuszczaniu w internecie nie było do Ciebie, a było uwagą niejako obok. Dlatego użyłem osobnego zdania, akapitu a nawet przerwy między nimi. Widać mogłem zrobić dwie:)
jak w Breslau, np. Fritz Haber
btw z wiki o Mosbacherze
His grandparents were German Jewish immigrants.[2]