uhrr napisal(a): Moze je zrobię, choc po poprzedniej wpadce, z pewna taką nieufnoscia
Polecam. Ten krem jogurtowy jest bardzo ok; zamiast ciężkiego tłuszczu używanego do kremów, czyli masła - mamy grecki jogurt i ubite białko. A cukru możesz dodawać mniej, jako ja czynię.
A które ciasto Ci nie podeszło z przepisów tej pani?
Wiesz, nie pamietam... Skusilo mnie bo bylo proste i szybkie - jak mi sie zdaje wwzystkie tam takie są. Ale było okropne, zwlaszcza spod robiony jej metodą ( jako szybką i prostą). Góra byla tez z tartego ciasta. Odsubskrybowalamm ją natychmiast. A mialam szczera ochote jeszcze sprobowac jej szybkiej i prostej metody zrobienia ciasta francuskiego.
Komentarz
A które ciasto Ci nie podeszło z przepisów tej pani?
spod robiony jej metodą ( jako szybką i prostą). Góra byla tez z tartego ciasta. Odsubskrybowalamm ją natychmiast.
A mialam szczera ochote jeszcze sprobowac jej szybkiej i prostej metody zrobienia ciasta francuskiego.
ani ciasto filo.