"Na Mszę"
Kochani Forumkowicze, Wy wiecie wszystko, więc z zapytaniem się zwracam mając niemal pewność że pomożecie...
W życiu moim pojawiła się potrzeba zamówienia mszy w ważnej i pilnej intencji.
Przy okazji chcę troszkę wesprzeć parafię / księdza który boryka się z naprawdę trudnymi warunkami, może gdzieś na Dzikich Polach? Może znacie takie miejsce, chodziłoby też o możliwość/łatwość przesłania pieniędzy via net (ba...), znaczy na konto.
W życiu moim pojawiła się potrzeba zamówienia mszy w ważnej i pilnej intencji.
Przy okazji chcę troszkę wesprzeć parafię / księdza który boryka się z naprawdę trudnymi warunkami, może gdzieś na Dzikich Polach? Może znacie takie miejsce, chodziłoby też o możliwość/łatwość przesłania pieniędzy via net (ba...), znaczy na konto.
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
Wielu Ukrainców mieszkających w naszej gminie czyni tak na poczcie. Słyszę, jak tam jestem.
A Blik ? Kiedy się włącza "przelew na telefon" pojawia się lista wszystkich twoich kontaktów z info czy można puścić na już, czy trochę później. Większość kontaktów mam na już. Czyli podczas libacji alkoholowej, kiedy trzeba się zrzucić na rachunek, a ja jak zwykle nie mam gotówki mogę natychmiast wrzucić kaskę na konto dla tego co płaci.
Ja wiem, że wy wiecie. Ale małe a cieszy. Ten klikany świat można opanować tylko aplikacjami. Inaczej się zamęczymy.
gdzie byłam samochodem gdzie planuję weekend gdzie mieszkam.
Niby wszystko ma mi ułatwić życie ale jakoś jak śpiewał onegdaj Kazik "nie wierzę i kurwom jak psom".
Pracowalam dla nich kiedyś.
:hug:
→
prawie ćwierć wątasa o BLIKu tu:
/admin romeck:
o płatnościach piszcie/ kontynuujcie, proszę, tam!
//
W innym wypadku ksiądz może mieć kłopoty administracyjne, albo być obłożony uznaniowym podatkiem. Nazwiska i adresy proboszczów podałem na priv.
Osoba, z którą rozmawiałem, byłaby gotowa podjąć się przesyłki (zna tych kapłanów), ale obecnie nie ma możliwości wyjazdu.
http://karmeliciusole.pl/pl/zamow-msze