Ogłoszenie Pentagonu.
Kolega PNi, nie zastosował się do delikatnego ostrzeżenia dwóch adminów, wręcz przeciwnie, wzmógł "produkcję" (by PNi) wpisów, które irytują Forumowiczów. Dziś od 5 rano zafloodował forumek ponad 20-ma nowymi, w tym - cytat z Apokalipsy.... Cytat nie grzech, tyle, że strasznie to nieświeże, przerabialiśmy to dawno temu. Flooding niczego nie wnosi do rozmowy.
Wstrzymywaliśmy się z reakcją ze względu na praessupp...., w nadziei, że Kolega PNi chce się może czegoś dowiedzieć (reliigia, szczepionki), ale widzimy, że Koledze nie o to szło.
Czasowy ban obowiązuje do Bożego Narodzenia.
Wstrzymywaliśmy się z reakcją ze względu na praessupp...., w nadziei, że Kolega PNi chce się może czegoś dowiedzieć (reliigia, szczepionki), ale widzimy, że Koledze nie o to szło.
Czasowy ban obowiązuje do Bożego Narodzenia.
0
Ta dyskusja została zamknięta.
Komentarz
Oprócz propagandy PNi było dużo ciekawych wpisów innych forumowiczów.
(eko-katastrofa / koniec cywilizacji / świata)
👣
🐾
🐾
A banite poinformajta pszes jegusz czypa.
I jeżeli ktoś nie rozumie, że to jest forum losa (w dużej mierze) to też niech zastanowi się nad dalszym uczestnictwem. Podobnie jak stawanie po stronie intruza, tak z automatu, bardzo źle świadczy o danym użytkowniku. Jeżeli ktoś nie czuje się częścią grupy też niech zastanowi się nad dalszym w niej uczestnictwem.
Byłem za tym by
• dać bana na jeden tydzień,
• lecz czterem użytownikom, przede wszystkim za poza merytoryczne dołączanie się z przywalankami (poniżej poziomu FF-net-kultury) do innych fforumowiczów lub/oraz podtrzymywanie flood-czegoś-tam, niejako przy okazji posto-twórczości kol. PNi.
Tak więc teraz formalno-oficjalnie OSTRZEŻENIA kieruję do
@Gnębą, @Qiz, @rozum.von.keikobad
//
Jest pospolite ruszenie z czasu otwarcia po zakupie nowej domeny. Jak dla mnie do funkcji moderacji mogliby dołączyć inni, po tylu latach trochę się znamy.
Więc nie czuję wywlekania, bo tam (w Pentagonie) nie ma prania brudów, dyskusje są krótkie i lakoniczne i często post-factum (ktoś coś uciął i zgłasza, że to on i dlaczego). W każdym razie to nie jest hajdpark-w-hajdparku.
Po kilku latach czuję, że to miejsce (w sieci) dla mnie i się poczułem do odpowiedzialności. Na stare lata... Więc dorzucam swoje "trzy grosze".
Mógłbym je wrzucić i bez wstępu. Na jedno by wyszło.
(ex-tra, ex-cathe-dra)
Jednym z ciekawszych odcinków o. Szustaka OP była jego pogadanka z Ameryki nt. kiperowania majonezu. Otóż okazuje się że są profesjonaliści, którzy potrafią oceniać majonez wg kilkunastu kryteriów. Ojciec Adam wymieniał np. kolor, konsystencję, cierpkość, kwaśność, coś tam coś tam. No, już nie pamiętam szczegółów, ale nie ukrywam, że ta konkretna pogadanka miała dla mnie ogromną wartość duchową.
PS. A czemu wątek o tradsach i papieżu zamknięty? Miały być zakazane jedynie dyskusje o szczepionkach (bo niby mogą szkodzić zdrowiu).
Poprosiła wątkotwórczyni. Grzecznym.
Nic wspólnego z bananami tradycyjnymi.
(Niepotrzebnie poprzenosiłem bokotemat.)
czyli jednak nie trzeba majonezu jeść, wystarczy rozmawiać
rzecze mędrzec Szustak