Pewien forumkowy mędrzec obudził się, spojrzał na uczniów kaprawymi oczętami, podrapał się po brodzie i rzucił: "Kilkadziesiąt pokoleń kucia dusz Moskali stalowym młotem dało oczekiwany rezultat: naród zarazem wie wszystko i nie wie nic."
zadanie niepoważnych ludzi na poważnych stanowiskach polega też na tym, że muszą dorosnąć do swego urzędu.
Jest to prawda. Sam kiedyś przyjąłem (oferowaną mi nie wiadomo z jakiego powodu) funkcję, której nie czułem się godzien, aby jej pełnienie nie pozwalało mi popełniać głupstw, do których byłem przywiązany, aby tej funkcji i tego ciała, które funkcję oferowało tymi głupstwami nie narazić na jakikolwiek szwank. Początkowo chciałem odmówić, ale chłodna karkulacja przekonała mnie do przyjęcia.
Komentarz
kibicuję kibicom
KazioToJa
Pewien forumkowy mędrzec napisał:
Polacy są nihilistami. Deklarują, że nie wierzą nikomu, a w rzeczywistości wierzą tylko największym kłamcom.
"Wyjaśniłem. Jak zgadzacie się to świetnie, jak nie to jeszcze lepiej."
Jorge
Pewien forumkowy mędrzec obudził się, spojrzał na uczniów kaprawymi oczętami, podrapał się po brodzie i rzucił: "Kilkadziesiąt pokoleń kucia dusz Moskali stalowym młotem dało oczekiwany rezultat: naród zarazem wie wszystko i nie wie nic."
Niepublicznych rzeczy cytować nie należy.
los
Nie jadłem nigdzie lepszej dyniowej niż moja.
Trep
Pewien Abba Forumka raczył przypomnieć, że:
Jest to prawda. Sam kiedyś przyjąłem (oferowaną mi nie wiadomo z jakiego powodu) funkcję, której nie czułem się godzien, aby jej pełnienie nie pozwalało mi popełniać głupstw, do których byłem przywiązany, aby tej funkcji i tego ciała, które funkcję oferowało tymi głupstwami nie narazić na jakikolwiek szwank. Początkowo chciałem odmówić, ale chłodna karkulacja przekonała mnie do przyjęcia.
los
Staraliśmy się używać słów cenzuralnych ale i tak wyrażały one inne treści.
to lepsze niż
bardzo mi przykro, że mi nie jest przykro
ktoś zrobił mi dzień
jest jesień „wszytko gnije i umiera” więc dobry czas na pożywanie literatury o smaku i konsystencji smoły z octem.
PŁ
koham!
MarianoX
Nie ma nic bardziej racjonalnego niż granie na emocjach.
Garbage in garbage out, ludzie nigdy nie napiszą nic lepszego niż mają w twarzoczaszce.