Skip to content

Apoftegmaty mędrców forumka

167891012»

Komentarz

• kibicuję kibicom

KazioToJa

• Pewien forumkowy mędrzec napisał:

Polacy są nihilistami. Deklarują, że nie wierzą nikomu, a w rzeczywistości wierzą tylko największym kłamcom.

• "Wyjaśniłem. Jak zgadzacie się to świetnie, jak nie to jeszcze lepiej."

Jorge

• Pewien forumkowy mędrzec obudził się, spojrzał na uczniów kaprawymi oczętami, podrapał się po brodzie i rzucił: "Kilkadziesiąt pokoleń kucia dusz Moskali stalowym młotem dało oczekiwany rezultat: naród zarazem wie wszystko i nie wie nic."

• Niepublicznych rzeczy cytować nie należy.

los

• Nie jadłem nigdzie lepszej dyniowej niż moja.
    Trep

• Pewien Abba Forumka raczył przypomnieć, że:

zadanie niepoważnych ludzi na poważnych stanowiskach polega też na tym, że muszą dorosnąć do swego urzędu.

Jest to prawda. Sam kiedyś przyjąłem (oferowaną mi nie wiadomo z jakiego powodu) funkcję, której nie czułem się godzien, aby jej pełnienie nie pozwalało mi popełniać głupstw, do których byłem przywiązany, aby tej funkcji i tego ciała, które funkcję oferowało tymi głupstwami nie narazić na jakikolwiek szwank. Początkowo chciałem odmówić, ale chłodna karkulacja przekonała mnie do przyjęcia.

• los

Staraliśmy się używać słów cenzuralnych ale i tak wyrażały one inne treści.

to lepsze niż
    bardzo mi przykro, że mi nie jest przykro

• ktoś zrobił mi dzień

jest jesień „wszytko gnije i umiera” więc dobry czas na pożywanie literatury o smaku i konsystencji smoły z octem.

koham!

• MarianoX

Nie ma nic bardziej racjonalnego niż granie na emocjach.

• Garbage in garbage out, ludzie nigdy nie napiszą nic lepszego niż mają w twarzoczaszce.

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.