Zawsze mi się wydawało, że takie intencje mają sporą szansę powodzenia. Prosi się o wielki cud za całkowicie obcą osobę (osóbkę). Nikt o niczym nic nie wie. Chwałą Boga zostaje w ukryciu. Pokładam nadzieję, że pewnego dnia sąsiadka przyjdzie i powie - 'po prostu się same zaleczyły'. Wtedy nie wolno puścić pary z gęby, tylko kiwnąć głową, że aha.
+
Oni jezeli się kiedyś nawrócą lub sa wierzący, to zrozumieją.
Ta mamuśka niegdyś zabawiała się w czary-mary i uprawiała (w wyglądzie) tzw. styl gotycki. Raz czy dwa wyciągałam ją z gabinetów różnych "odczyniaczy klątw", tłumacząc jak głupiej, że może tam co najwyżej dostać po łapach. Nie wiem czy ona się modli, ale na pewno się martwi o dziecko. Także +++ za nią.
Komentarz
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
Pokładam nadzieję, że pewnego dnia sąsiadka przyjdzie i powie - 'po prostu się same zaleczyły'.
Wtedy nie wolno puścić pary z gęby, tylko kiwnąć głową, że aha.
+
Oni jezeli się kiedyś nawrócą lub sa wierzący, to zrozumieją.
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Także +++ za nią.
*