Ekolodzy ruszyli do boju. Gieroje!
Eko debile podnieśli kolejny wrzask. Płot stawiany na granicy, który częściowo poleci przez Puszczę Białowieską, zagraża puszczy. Protest! Protest! Już tam gonią, żeby dać odpór. I już skierowali ten swój protest do odpowiedniego unijnego biura.
Prawdziwa twarz ruskich gierojów. Ku chwale Wielkiego Brata, toażysze.
Prawdziwa twarz ruskich gierojów. Ku chwale Wielkiego Brata, toażysze.
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
• biolog - ekolog bez sztucznych dodatków
• astrolog - przywiązuje swoje życie do gwiazd (mentalnie)
•
• etnolog - dobija ludy pierwotnie bytujące tam, gdzie teraz nie można (wg "ekologii")
W sumie, to ciekaw jestem, jak to działało przed 2019.
Bierem popcorn i - ach... - przeżywam.
"Może to naiwne, ale tak jak powiedziałaś wcześniej, wierzę w ekoseksualny feminizm. Jako matka trzech córek, które urodziłam nieświadoma wagi zmian klimatycznych, nie mam wprawdzie prawa dyktować nikomu, jaką decyzję w kwestii rozmnażania powinien podjąć. Wierzę jednak, że im więcej osób będzie mieć relację intymną z roślinami i nie będzie płodzić dzieci, tym lepiej dla Ziemi."
Znajdziecie w krypolu, linkować nie mam ochoty.
Nie chce mi się tego czytać do końca ale zdaje się, że to przejaw odwiecznego damskiego czegoś. Zwłaszcza wykształcone- zawsze o penisie. Ale jeszcze parę lat temu gadały dla odmiany o fallusie co brzmiało szlachetniej.
👣
🐾
🐾
https://radiopaedia.org/cases/intraperitoneal-zucchini
po kliknięciu w link pojawi się obrazek - tam po prawej stornie jest suwak - ruszając nim góra dół można obejrzeć całe badanie. Przypadek z miasta Uć.
Ale ze szkoły medycznej i praktyki w szpitalu wiem , że nie należy się dziwić... Np. wtedy (epoka przedviagrowa) zetknęliśmy się np z trzema próbami usztywnienia phallusa (zapewne na złość feministycznym działaczkom) domowym sposobem: 1. za pomocą wkładu do długopisu
2. straszny za pomocą wpuszczenia pianki poliuretanowej do cewki moczowej i 3. poprzez założenie pierścienia z łożyska kulkowego z naszej fabryki. Phallus spuchł tak , że aby to zdjąć konieczna była współpraca chirurgów ze specjalistami obróbki skrawaniem z FŁT
Obecnie linia partii każe z roślinkami, i koniecznie zamiast płodzenia dzieci, żeby ktoś nie pomyślał, że oprócz.
I ja się w sumie zgadzam - niech się takie istoty nie rozmnażają.
- Kiedy chcesz, niech i tak będzie! - odpowiedział Zagłoba. - Lepiej to nawet, że nie będziesz miał dzieci, bo mniej kpów będzie po świecie grasowało.
Ktoś powie - należy zwiększyć wpływ rodziców na treści uczone w szkołach, I tu zła wiadomość (pisano o tym również na bratnim forum): wielu z nich walczy z religią w szkołach i naciska na tłoczenie lewackich narracji w głowy swoich dzieci..
A katoliccy rodzice wiedzą co robi szkoła, netflix, itp i starają się przeciwdziałać.
Reforma szkoły jest spóźniona i 30 lat (Nalaskowski mówi że 50) ale co gorsza nie ma nawet pomysłu jak szkoła ma wyglądać. Nalaskowski sam zamknął swoją szkołę, poddał się, oczywiście nie powinien ale co zrobić.