+++ Szkoda bardzo - pomyślałem w pierwszej chwili. A w drugiej - on jak mało kto odpracował swoje i zasłużył na wieczną nagrodę. Miałem szczęście go poznać osobiście i chwilkę porozmawiać.
Bpa Deskura "uśmiercono" w roku 1978, żył jeszcze 33 lata. Podobnie było z Tadeuszem Mazowieckim (wówczas RedNaczem "TS"), który miał rzekomo umrzeć podczas internowania w grudniu 1981, ale wtedy była to pomyłka dziennikarska, bo rzeczywiście zmarł śmiercią samobójczą RenNacz Tygodnika Mazowsze, Jerzy Zieleński.
Komentarz
Szkoda bardzo - pomyślałem w pierwszej chwili. A w drugiej - on jak mało kto odpracował swoje i zasłużył na wieczną nagrodę. Miałem szczęście go poznać osobiście i chwilkę porozmawiać.
+++
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
12o w dobrym zdrowiu!
?
+
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
+
Podobnie było z Tadeuszem Mazowieckim (wówczas RedNaczem "TS"), który miał rzekomo umrzeć podczas internowania w grudniu 1981, ale wtedy była to pomyłka dziennikarska, bo rzeczywiście zmarł śmiercią samobójczą RenNacz Tygodnika Mazowsze, Jerzy Zieleński.
200 lat ;-)