Jako że urwało nam wątek i doszło do zniknięcia wpisów (oprócz mojego także ks.Marcina - naszego Nelki z ŻRFF) przypomnę co się było stało.
Napisałem do ks.Bartosza - tego od o.Jana z Ukrainy prośbę o Mszę w intencji naszego Michała Latarnika, to było 14 lutego. Długo nie było odpowiedzi, więc zapomniałem w sumie o sprawie. No o nagle 23 lutego, w nocy, ksiądz odpisał. Ja maila nie sprawdziłem, a jak wszedłem na pocztę to już było po ptokach....
"Przepraszam za zwłokę . Msza Św w intencji +Michała i Jego Rodziny będzie sprawowana jutro czyli 24 lutego 2023 r. o godz.18.00 w Parafii Niepokalanego Serca Maryi w Miłkowie koło Ostrowca Świętokrzyskiego -będzie sprawował ks Krzysztof
Pozdrawiam .
Szczęść Boże
ks Bartosz"
A ks.Nelka Msze z a Michała odprawił dzisiaj o 6.30, u siebie na parafii.
Komentarz
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
*
*
Napisałem do ks.Bartosza - tego od o.Jana z Ukrainy prośbę o Mszę w intencji naszego Michała Latarnika, to było 14 lutego. Długo nie było odpowiedzi, więc zapomniałem w sumie o sprawie. No o nagle 23 lutego, w nocy, ksiądz odpisał. Ja maila nie sprawdziłem, a jak wszedłem na pocztę to już było po ptokach....
"Przepraszam za zwłokę .
Msza Św w intencji +Michała i Jego Rodziny będzie sprawowana jutro czyli 24 lutego 2023 r. o godz.18.00 w Parafii Niepokalanego Serca Maryi w Miłkowie koło Ostrowca Świętokrzyskiego -będzie sprawował ks Krzysztof
Pozdrawiam .
Szczęść Boże
ks Bartosz"
A ks.Nelka Msze z a Michała odprawił dzisiaj o 6.30, u siebie na parafii.
https://www.youtube.com/live/7yqLfn93gl8?feature=share
Można było uczestniczyć.
Bóg zapłać!
+
*
*
*