Nie wiem, jak Wam dziękować za wsparcie. Jakiś pech nie dopadł. Cztery szpitale w jeden rok. ZA każdym razem kończyło się dobrze. Takie załamanie organizmu- ślad, jaki zostawia na nas życie. Ale już jestem na dobrej drodze. To nie dawna choroba (ta z tych najpaskudniejszych) wróciła, czego potwornie się bałam. To było coś nowego, przykrego, ale mało groźnego. Wielkie, wielkie dzięki.
Przy okazji. Ileś miesięcy temu prosiłam o modlitwę za Maćka, z zaprzyjaźnionej rodziny. Męża Gosi i ojca dwóch szkrabów. Maciek ma teraz niespełna 40 lat. Rak krwi - ten groźny. Chemia za chemią i wiadomość sprzed 4 dni. Po szczegółowych badaniach stwierdzono CAŁKOWITĄ REMISJĘ! Oszaleliśmy z radości. I wszystkim tutejszym Przyjaciołom z naszego Różańca posyłam WIELKIE BÓG ZAPŁAĆ!
Zazu napisal(a): Przy okazji. Ileś miesięcy temu prosiłam o modlitwę za Maćka, z zaprzyjaźnionej rodziny. Męża Gosi i ojca dwóch szkrabów. Maciek ma teraz niespełna 40 lat. Rak krwi - ten groźny. Chemia za chemią i wiadomość sprzed 4 dni. Po szczegółowych badaniach stwierdzono CAŁKOWITĄ REMISJĘ! Oszaleliśmy z radości. I wszystkim tutejszym Przyjaciołom z naszego Różańca posyłam WIELKIE BÓG ZAPŁAĆ!
Komentarz
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Wielkie, wielkie dzięki.
I wszystkim tutejszym Przyjaciołom z naszego Różańca posyłam WIELKIE BÓG ZAPŁAĆ!
Miło Cię widzieć, Zazuleńko.
+
*