Malwina znalazła dobrą opiekę. Ten wątek póki co jest zamknięty.
To, jednak, co przeżyła przez długie lata swojego życia, nie pozwala 99,9999% ludzi żyć normalnie, choćby przyczyny ustąpiły. Dla Pana Boga nie ma jednak nic niemożliwego.
Panie Jezu, wiem, że jeśli tylko zechcesz, możesz zrobić wszystko. Ziemia pełna jest świadectw Twojej wspaniałości. Wierzę, że zdołasz uzdrowić Malwinę.
A właśnie. Bóg zapłać za modlitwę w tej intencji. Została wysłuchana. W sposób lepszy, niż można sobie było wyobrazić. Znalazł się ktoś z rodziny, kto poczuł nagle wolę przygarnięcia Malwiny. Standardowa procedura.
Komentarz
+++
+++
+++
+++
Malwina ma mieć przesłuchanie we wtorek o 10:30 i prosi o modlitwę.
+++
+
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
♰♰♰
👣
🐾
🐾
+++
+++
+++
+
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
+++
+
*
+
Było ok. Malwina dziękuje za modlitwę.
Poproszę o przeniesienie do dy.
+
+++
Malwina prosi mnie o modlitwę
"Uprzejmie prosze o modlitwy za mnie bede bardzo wdzieczna 😊o sily w tym wszystkim i zdrowie"
A ja was pokornie proszę o to samo. Jednocześnie MarNioka proszę o dodanie do stałych (jeśli się to jeszcze nie stało).
Bóg zapłać.
+++
+++
+++
To, jednak, co przeżyła przez długie lata swojego życia, nie pozwala 99,9999% ludzi żyć normalnie, choćby przyczyny ustąpiły. Dla Pana Boga nie ma jednak nic niemożliwego.
Panie Jezu, wiem, że jeśli tylko zechcesz, możesz zrobić wszystko. Ziemia pełna jest świadectw Twojej wspaniałości. Wierzę, że zdołasz uzdrowić Malwinę.
A właśnie. Bóg zapłać za modlitwę w tej intencji. Została wysłuchana. W sposób lepszy, niż można sobie było wyobrazić. Znalazł się ktoś z rodziny, kto poczuł nagle wolę przygarnięcia Malwiny. Standardowa procedura.
♰♰♰
👣
🐾
🐾
+++
+++
+++
+++