ZRdFF.pl
Kochani, pod adresem zrdff.pl wisi nowa stronka naszego Różańca. Powstała dzięki wspaniałym staraniom Romecka.
Stronka nie ma zabezpieczenia - to jest dodatkowo płatne, a ponieważ nie będziemy się tam logować, podawać żadnych danych - uznano, że jest to wydatek zbędny.
Przez brak zabezpieczenie będzie was jednak ostrzegać przed wejściem a ponoć niektóre przeglądarki (np. ponoć ognisty lis) mogą jej w ogóle nie wyświetlać. Na pewno (jak na razie) działa na safari, chromym, operze.
Zawartoś starej stronki zrff.pl została nieudolnie przeniesiona.
W wolnych chwilach stronka będzie jeszcze wygrzewana. Pewnie zostaną dodane jakieś grafiki, może zostanie ustalona jakaś priorytetyzacja wpisów, zobaczymy.
Na razie mam parę pokornych próśb.
Gdyby komuś się chciało kliknąć i poprzeglądać, niech sobie otworzy notatnik, notuje sobie błędy i inne uwagi i niech je tutaj wkleja. Na pewno dobrze by było, gdyby nie była to stronka całkowicie harcerska. Niepokalana zasługuje na wszystko co najlepsze.
Gdybyście mieli jakiekolwiek inne uwagi, co do czytelności, menu, inne, też dawajcie znać.
Last but not least: fajnie by było, gdyby stronka żyła, więc gdyby ktoś chciał, aby coś dodać na stronce, niech zgłasza. Albo tutaj, albo emalią do mnie. Myślę, że jeśli znajdzie się jeszcze jakiś chętny do administrowania stroną, zostanie mu udzielony dostęp.
Relacje ze spotkań rocznicowych będą systematycznie dodawane w ramach wolnego czasu i walki z lenistwem.
Gdyby ktoś uważał, że w którymś wpisie powinna być jakaś grafika, niech ją do mnie wyśle albo tutaj zamieści link.
No i w ogóle.