naboku:
Byłem na jego wykładzie w Polsce, w Katowicach, w Spodku,
a potem jadłem z nim (prawie) obiad w hotelu obok (hotel Katowice, gdzie mieszkał).
Mam gdzieś również z jego autografem książkę o ojcach: bogatym i biednym.
Od tamtego czasu uważam, że przede wszystkim zarabia na "opowieściach", czy to na żywo czy książkowych, teraz widzę, że również z powieści-w-odcinkach na X
Komentarz
Kiyosaki kopiuje fundamentalną poradę inwestycyjną Tadeusza Zakrzewskiego z dawnego forum Rebelya
Nie miał racji?
https://biznes.interia.pl/gospodarka/news-ceny-srebra-szybuja-chiny-odcinaja-swiat-od-metalu,nId,22503936
Tadzio doczekał.
A ten kryzys to miał być przed, w trakcie czy po, bo nie pamiętam?
Każda teoria spiskowa w końcu się ziści, wystarczy poczekać.
Śmialiśmy się z cowidowych antyszczepionkowców, a tu proszę - z każdym rokiem coraz więcej zaszczepionych umiera.
Jest gorzej! niezaszczepieni też... przez indukcję
Mam srebrną monetę 200 zł z IO w Montrealu, w tym tempie wartość niedługo dogoni nominał
Hę? Nie znam się na giełdzie, ale jeżeli coś zostało sprzedane za 90k to nie jest warte właśnie 90k?
hehe
naboku:
Byłem na jego wykładzie w Polsce, w Katowicach, w Spodku,
a potem jadłem z nim (prawie) obiad w hotelu obok (hotel Katowice, gdzie mieszkał).
Mam gdzieś również z jego autografem książkę o ojcach: bogatym i biednym.
Od tamtego czasu uważam, że przede wszystkim zarabia na "opowieściach", czy to na żywo czy książkowych, teraz widzę, że również z powieści-w-odcinkach na X
Widziałem analizy że infrastruktura AI wywoła popyt na miedź, że najbliższe 10 lat to gwarantowane wzrosty KGHM. Ciekawe co z tym zrobi ekipa Tuska.
Aż strach pomyśleć
Cała nadzieja że bańka na AI szybciej pęknie.
zabraknie piasku na Saharze?