Przeglądam to forum od jakigoś czasu i przyszedł czas by się zarejestrować. Jestem byłym czytaczem starego FF a potem Rebelyi (już mniej). Dobry wieczór wszystkim!
Dzień dobry wieczór! Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Po zbanowaniu losa na IVRP, ktoś, chyba Piankowy, naśmiewał się na Rebelyi, że go zewsząd wyrzucają i, zdaje mi się, że wtedy padła nazwa forum "Ex Cathedra". Wpisałem w google "Ex Cathedra" i "los", i tak trafiłem tutaj. To było wiele miesięcy temu, ale zarejestrowałem się dopiero teraz.
z opóźnieniem ale dobry wieczór! Boże, użycz mi pogody ducha abym godził się z tym czego nie mogę zmienić, odwagi abym zmieniał to co mogę zmienić i mądrości aby odróżniał jedno od drugiego.
Komentarz
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
Czy ja mogę zadać pytanie, zupełnie bez drugiego dna, żeby była jasność. Skąd kolega wie o tym forum, jak trafił ?
JORGE>
“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”
“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
Boże, użycz mi pogody ducha abym godził się z tym czego nie mogę zmienić, odwagi abym zmieniał to co mogę zmienić i mądrości aby odróżniał jedno od drugiego.