Wypada się przedstawić.....
Witam szanownych forumowiczow.
Wiele lat temu (ok 2003-2005) byłem dość aktywny na Forum Frondy. Z tamtych czasów pamiętam niektóre "nicki".
Nie wiem czy jest tu "standardowa ankieta" jak na FR, ale jestem gotów odpowiedzieć na wszelkie pytania - choć zastrzegam, że czasami odpowiedź może brmieć "nie powiem"
Wiele lat temu (ok 2003-2005) byłem dość aktywny na Forum Frondy. Z tamtych czasów pamiętam niektóre "nicki".
Nie wiem czy jest tu "standardowa ankieta" jak na FR, ale jestem gotów odpowiedzieć na wszelkie pytania - choć zastrzegam, że czasami odpowiedź może brmieć "nie powiem"
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
Dopiero dziś ujrzałam Waści wpis priv na Rebelce.
Jeśli sprawa aktualna, zapraszam do wątku:
http://ec.mixxt.pl/networks/forum/thread.288846
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
"A za to, co tu piszemy, odpowiemy przed Bogiem" (Gromit)
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
na/w
FF.
Czasem zaglądnąłem. Nie przekonałem się. Ale jestem tu i czuję się jak w empikowskiej klubo-kawiarni trochę... (znaczy: pozytywnie, dobrze, ciekawie, światowo....)
(Tak przy okazji przywitania kolegi i poniższych wpisów z wypisami CV-ff.)
"Pisior? Na mój nos on nie będzie długo dyrektorem" -- Donald Tusk