iiiyyyaaa
witam i pozdrawiam
copniektorzy byc moze pamietaja jeszcze mnie tzn osla dawniej jeszcze pneumatikosa z ff i rebe
copniektorzy byc moze pamietaja jeszcze mnie tzn osla dawniej jeszcze pneumatikosa z ff i rebe
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Osła pamiętam, ale pneumatikosa nie.
The author has edited this post (w 22.03.2014)
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
pneumatikos to jeszcze z czasow kiedy nie wymagano rejestracji ale za to widoczne byly ip do dzis pamietam gorace dyskusje z roku 2002
Nareszcie!
<dyg>
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Kolega sam czy z pobożnymi braćmi z Esphigmenou?
"A za to, co tu piszemy, odpowiemy przed Bogiem" (Gromit)
ten sam?
nareszcie
Boże, użycz mi pogody ducha abym godził się z tym czego nie mogę zmienić, odwagi abym zmieniał to co mogę zmienić i mądrości aby odróżniał jedno od drugiego.
*
*
Boże, użycz mi pogody ducha abym godził się z tym czego nie mogę zmienić, odwagi abym zmieniał to co mogę zmienić i mądrości aby odróżniał jedno od drugiego.
Teraz rozuiem bo niedawno coś podobnego mi się załączyło!