Nie. Dzin dybry. Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
O rany, to i tu ta zaraza dotarła?:) Ja tam uważam że w języku polskim welcome jest niepotrzebne. Dawniej nie było żadnego welcome i było zupełnie cool.
Że też Koleżanka nie pyta kogo stąd znam:) To inne to Leberya. Miałem tam nick jak ten co zapala lampy uliczne:) Acz mam go od piętnastu lat i znudził mi się kompletnie. A wiadomy Wódz to bohater mojej młodości i nadal mam sentyment do niego:)
Witaj Skacząca Pumo! (ażem wyguglała, żeby zobaczyc kto zacz ów Tecum) Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
Ach, to się w takim razie znamy! (z forum tylko, bo ja na krakowskich mityngach nie bywam, nie złożyło się po prostu). W tej sytuacji domyślam się, którego forumkowicza Kolega zna osobiście. The author has edited this post (w 26.02.2014)
TecumSeh Miałem tam nick jak ten co zapala lampy uliczne
A Mickiewicza czyta? Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Mania Witaj Skacząca Pumo! (ażem wyguglała, żeby zobaczyc kto zacz ów Tecum)
Witam witam:) I cieszę się żem rozpropagował zacnego Wodza:)
Brzost Ach, to się w takim razie znamy! (z forum tylko, bo ja na krakowskich mityngach nie bywam, nie złożyło się po prostu). W tej sytuacji domyślam się, którego forumkowicza Kolega zna osobiście.
Ano - być może kiedyś Brzostową córę na alpejskich szlakach nawet spotkałem, acz się nie zgadaliśmy - ale być to może. A jak nie to być może w przyszłości:)
Ale czy nick (dawny) Mickiewicza czyta? Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Do posłuchania http://www.youtube.com/watch The author has edited this post (w 26.02.2014) * "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność." Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
Zacne:) AnnoE - byłbym zapomniał. Wiesz ze widziałem Cię kiedyś na żywo? Staliśmy nawet dokładnie obok siebie ale post factum dowiedziałem się że Ty to Ty:)
TecumSeh Zacne:) AnnoE - byłbym zapomniał. Wiesz ze widziałem Cię kiedyś na żywo? Staliśmy nawet dokładnie obok siebie ale post factum dowiedziałem się że Ty to Ty:)
Wot zagwozdka
Pewnie na Jasnej Górze. * "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność." Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Bardzo zacny człowiek z Latarnika jest i w wirtualu, i w realu.
AnnaE
TecumSeh : Zacne:) AnnoE - byłbym zapomniał. Wiesz ze widziałem Cię kiedyś na żywo? Staliśmy nawet dokładnie obok siebie ale post factum dowiedziałem się że Ty to Ty:)
Wot zagwozdka
Pewnie na Jasnej Górze.
To coś jak ja i Salcia.
Nie wiem, czemu uznałyśmy, że się na Jasnej Górze znajdziemy bez wymiany numerów telefonu albo zdjęć, myśląc, że bycie na tej samej Mszy św. wystarczy.
No nie wystarczyło, ale gdy post factum opisałam Salci, jak byłam ubrana, okazało się, że stałam ... obok niej.
Ale co się odwlecze, to nie uciecze, jeszcze się potem spotkałyśmy, i to więcej niż raz.
Komentarz
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Ja tam uważam że w języku polskim welcome jest niepotrzebne. Dawniej nie było żadnego welcome i było zupełnie cool.
*
*
Trzeba sobie trochę urozmaicić wywłątek powitalny.
Postarałam się
*
*
http://www.mojeparfleche.cba.pl/Moje%20Parfleche%20Seq%20-%20Shawnee.htm
The author has edited this post (w 25.02.2014)
*
*
No tego to ja się tu nie spodziewałem (ale na razie o Forum niewiele wiem).
*
*
To inne to Leberya. Miałem tam nick jak ten co zapala lampy uliczne:) Acz mam go od piętnastu lat i znudził mi się kompletnie.
A wiadomy Wódz to bohater mojej młodości i nadal mam sentyment do niego:)
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
The author has edited this post (w 26.02.2014)
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Ale Sienkiewicza owszem:)
) więc "noł łoris"
https://www.youtube.com/watch?v=veM5tszB_KQ
Do posłuchania
http://www.youtube.com/watch
*
*
AnnoE - byłbym zapomniał. Wiesz ze widziałem Cię kiedyś na żywo? Staliśmy nawet dokładnie obok siebie ale post factum dowiedziałem się że Ty to Ty:)
Pewnie na Jasnej Górze.
*
*
Bardzo zacny człowiek z Latarnika jest i w wirtualu, i w realu.
To coś jak ja i Salcia.
Nie wiem, czemu uznałyśmy, że się na Jasnej Górze znajdziemy bez wymiany numerów telefonu albo zdjęć, myśląc, że bycie na tej samej Mszy św. wystarczy.
No nie wystarczyło, ale gdy post factum opisałam Salci, jak byłam ubrana, okazało się, że stałam ... obok niej.
Ale co się odwlecze, to nie uciecze, jeszcze się potem spotkałyśmy, i to więcej niż raz.