Zin dybry! Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Cieszę się, że udało mi się znaleźć to miejsce. Mam nadzieję poczytać coś ciekawego i ważnego, bez naruszania własnego zdrowia psychoduchowego. Trochę poczytałem i jest to obiecujące. Pozdrawiam.
Bo tak omyłkowo ustawiłaś - myślałaś, że edytujesz wpis a zedytowałaś stopkę (w lewym prawym dolnym rogu jest "edit signature" czyli edytuj stopkę właśnie). The author has edited this post (w 06.02.2014) "Cari amici soldati, i tempi della pace sono passati."
Dziekuje Ombretto! Dziekuje Brzoscie! Dzieki Ello! mi avek tez sie podoba, nie ma to jak Michal Swider:) "Nie myslcie, ze przynioslem na ziemie pokoj. Nie, ale miecz." Pan Jezus
Ziń dybry! Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Komentarz
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
"A za to, co tu piszemy, odpowiemy przed Bogiem" (Gromit)
ale bez dobra, dobra?
"Nie myslcie, ze przynioslem na ziemie pokoj. Nie, ale miecz."
Pan Jezus
"Cari amici soldati, i tempi della pace sono passati."
Pan Jezus
Pan Jezus
lewym
prawym dolnym rogu jest "edit signature" czyli edytuj stopkę właśnie).
The author has edited this post (w 06.02.2014)
"Cari amici soldati, i tempi della pace sono passati."
Dobrze że jesteś!
The author has edited this post (w 06.02.2014)
Dziekuje Brzoscie!
Dzieki Ello! mi avek tez sie podoba, nie ma to jak Michal Swider:)
Pan Jezus
Uwielbiam i Świdra, i Wencla
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
*
*
*
*