Witam wszystkich serdecznie
Dojrzałem do tego, żeby przestać podczytywać ukradkiem, a dołączyć do Was w pełni.
Byłem z Wami na Frondzie, byłem na Rebelce, poszedłem na IVRP, więc skoro zadomowiliście się tu, postanowiłem i tu Was odnaleźć.
Mam nadzieję, że nie będę intruzem
Byłem z Wami na Frondzie, byłem na Rebelce, poszedłem na IVRP, więc skoro zadomowiliście się tu, postanowiłem i tu Was odnaleźć.
Mam nadzieję, że nie będę intruzem
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
"A za to, co tu piszemy, odpowiemy przed Bogiem" (Gromit)
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
"Nic nie jest tak silne, jak łagodność, ani nic nie jest tak łagodne, jak prawdziwa siła." R.W.Sockman
,,Bajki nie uczą dzieci, że smoki istnieja. Dzieci juz to wiedzą. Bajki uczą dzieci, że smoka można zabić''. G.K. Chesterton
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
WITAJTA!
Witamy!
Witaj!
^:)^
*