Zin dybry! Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
"Nic nie jest tak silne, jak łagodność, ani nic nie jest tak łagodne, jak prawdziwa siła." R.W.Sockman ************** ,,Bajki nie uczą dzieci, że smoki istnieja. Dzieci juz to wiedzą. Bajki uczą dzieci, że smoka można zabić''. G.K. Chesterton
Dzięki Brzoście za pamięć. Pierwszy raz na ff logowałem się jeszcze w 2004. Anno - aż mi głupio, bo ja jakoś nigdy nie miałem potrzeby dodawania avka i go po prostu nigdy nie miałem. Zresztą nawet nie pamiętam avatarów większości użyszkodników. Stop, pamiętam avatar Kłapacza sprzed tych 9 lat - zwykły kontakt na ścianie
A dziędobry! Użyszkodnik z awatarem jest bardziej rozpoznawalny i mniej anonimowy. Szara twarz przypomina ducha błądzącego pomiędzy światem i zaświatem, więc gorąco namawiam na cuś żywego, choćby kotka, albo kffiatuszka
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
Komentarz
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
a dzień dobry
"Nic nie jest tak silne, jak łagodność, ani nic nie jest tak łagodne, jak prawdziwa siła." R.W.Sockman
,,Bajki nie uczą dzieci, że smoki istnieja. Dzieci juz to wiedzą. Bajki uczą dzieci, że smoka można zabić''. G.K. Chesterton
Gębusia typowa z nadania
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
*
*
Anno - aż mi głupio, bo ja jakoś nigdy nie miałem potrzeby dodawania avka i go po prostu nigdy nie miałem. Zresztą nawet nie pamiętam avatarów większości użyszkodników. Stop, pamiętam avatar Kłapacza sprzed tych 9 lat - zwykły kontakt na ścianie
Użyszkodnik z awatarem jest bardziej rozpoznawalny i mniej anonimowy. Szara twarz przypomina ducha błądzącego pomiędzy światem i zaświatem, więc gorąco namawiam na cuś żywego, choćby kotka, albo kffiatuszka
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
"A za to, co tu piszemy, odpowiemy przed Bogiem" (Gromit)