Uszanowanie. Czemu nie wrócisz do starego nicka, że o avku nie wspomnę... * "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność." Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
Nick, zmieniłem bo sam się mocno zmieniłem (zasadniczo na lepsze). Avatara bym chętnie ustawił tego co kiedyś ale jakiś czas temu mój dysk padł i to zdjęcie/obraz (już nawet nie pamiętam dokładnie co to było) przepadło. Pozdrawiam.
Ziń dybry Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Komentarz
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
"A za to, co tu piszemy, odpowiemy przed Bogiem" (Gromit)
Czemu nie wrócisz do starego nicka, że o avku nie wspomnę...
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
*
Avatara bym chętnie ustawił tego co kiedyś ale jakiś czas temu mój dysk padł i to zdjęcie/obraz (już nawet nie pamiętam dokładnie co to było) przepadło.
Pozdrawiam.
*
*
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
The author has edited this post (w 29.10.2013)
*
*