Witamy! Tort jest duży, dla każdego starczy Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Ta ósemka przy nicku mię normalnie rozwaliła. (brakuje mi ikonki "turl" ) Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
Brzost No właśnie, ciekawe1 czy i na tym forumku może na nas to spaść po zakończeniu promocyjnego okresu?
Głowy oczywiście nie położę
, ale tu nie ma okresu promocyjnego, poprostu gościmy się na "ograniczonej" darmowej wersji. Mam jeden serwis na mixxt od 2009 i nie dodali dotychczas żadnej reklamy z wyjatkiem małej ramki na pierwszej stronie zachęcającej do ewentualnego dokupienia wersji "premium" jak będzie Wam za ciasno. pozdrawiam KK
Komentarz
Tort jest duży, dla każdego starczy
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Ta ósemka przy nicku mię normalnie rozwaliła. (brakuje mi ikonki "turl" )
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
Jesteś wspaniały.
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
))))))))) wreszcie!
Numer jest z tymy lekramamy na verekundzi, co?
The author has edited this post (w 25.07.2013)
*
*
, ale tu nie ma okresu promocyjnego, poprostu gościmy się na "ograniczonej" darmowej wersji. Mam jeden serwis na mixxt od 2009 i nie dodali dotychczas żadnej reklamy z wyjatkiem małej ramki na pierwszej stronie zachęcającej do ewentualnego dokupienia wersji "premium" jak będzie Wam za ciasno.
pozdrawiam KK
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.