Dziękuję, Shorku, żeś przybył. Bardzo się cieszę. * "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność." Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
kochani, jak pewnie zauważyliście, udzielam się na forumach bardzo sporadycznie. Liczę na stafrondową ekspresję. Zostałem redaktorem wspomagającym Solidarnych 2010, jako że postrzegam ten ruch najbardziej radykalnym i czasem pochłania mi redagowanie trochę życia. Będę aktywnie uczestniczył w naszych dyskusjach.
Komentarz
Edit - zanim skończyłem pisać, widzę że już jest!
The author has edited this post (w 24.07.2013)
Bardzo się cieszę.
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
*
Zostałem redaktorem wspomagającym Solidarnych 2010, jako że postrzegam ten ruch najbardziej radykalnym i czasem pochłania mi redagowanie trochę życia. Będę aktywnie uczestniczył w naszych dyskusjach.
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.