Teoria MAK to teoria spiskowa
Glenn Jorgensen: Samolot musiał przelecieć około 11 m nad brzozą
telewizjarepublika.pl
Na pewno udowodniłem to, że raport MAK nie opierał się na podstawowych zasadach fizyki – mówił w studio Telewizji Republika inżynier, ekspert z Duńskiego Uniwersytetu Technicznego Glenn Jorgensen, który przeanalizował dane z raportu MAK dotyczące katastrofy z 10 kwietnia 2010 roku.
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
telewizjarepublika.pl
Na pewno udowodniłem to, że raport MAK nie opierał się na podstawowych zasadach fizyki – mówił w studio Telewizji Republika inżynier, ekspert z Duńskiego Uniwersytetu Technicznego Glenn Jorgensen, który przeanalizował dane z raportu MAK dotyczące katastrofy z 10 kwietnia 2010 roku.
- Dla mnie teoria spiskowa to ta, której nie można dowieść na rzetelnych danych, a taki jest raport MAK – Nie skupiajmy się na uderzeniu w brzozę, bo to nieprawda, trzeba sprawdzić, co tak naprawdę się wydarzyło – Na pewno udowodniłem to, że raport MAK nie opierał się na podstawowych zasadach fizyki – mówił w studio Telewizji Republika inżynier, ekspert z Duńskiego Uniwersytetu Technicznego Glenn Jorgensen, który przeanalizował dane z raportu MAK dotyczące katastrofy z 10 kwietnia 2010 roku.
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
2. Jeden z komentarzy pod zalinkowanym materiałem.
"
Robert Kuba Filipkowski
·
Uniwersytet Warszawski
Szanowni Państwo, tu nie ma żadnej konkretnej informacji. Równie dobrze mógł ktoś napisać, że wg jego jedynie słusznych obliczeń wybuch nastąpił na wysokości 5 lub 14 m nad brzozą. Pracowników Uniwersytetów Technicznych na całym świecie jest mnóstwo. Każdy może sobie coś policzyć i w zależności od szeregu założeń wyniki otrzymają rozmaite. Na czym polega wyższość metody pana Jorgensena? Jakie błędy popełnili ci, których krytykuje?"
Tak na spokojnie.
===
Ale kupuję zestawienie-wyrażenie:
"Nie wierzę w teorie spiskowe, czyli nie wierzę w raport MAK-u."
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.