Hue hue, ale przecież same platfusy często przyznają się do poglądów zamachistycznych, tela że prywatnie. I zaraz dodają: "i co, mamy wypowiedzieć wojnę Niezwyciężonej Rosji"? Jak w sondażach opcję zamachistowską dopuszcza 1/3 mieszkańców tut. nieszczęśliwej guberni, to pewnie druga 1/3 się (całkiem rozsądnie) do takich poglądów ankieterom nie przyznaje. "Cari amici soldati, i tempi della pace sono passati."
No, ciekawe kto i za co dostanie pierwszego banana... * "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność." Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
ja nie wiem Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
AnnaE No, ciekawe kto i za co dostanie pierwszego banana...
Ryzyk-fizyk. Nie wiem, czy był zamach. Nie uważam, że nie było i nie uważam, że był. Nie wiem. Czekam na rozpoczęcie i zakończenie śledztwa. I przede wszyskim czekam na ukaranie zdrajców Polski, którzy pozwolili na to, by do dziś nie można było rozpocząć śledztwa. Bo nie nazywam śledztwem snucie hipotez bez dowodów rzeczowych.
Komentarz
Jak w sondażach opcję zamachistowską dopuszcza 1/3 mieszkańców tut. nieszczęśliwej guberni, to pewnie druga 1/3 się (całkiem rozsądnie) do takich poglądów ankieterom nie przyznaje.
"Cari amici soldati, i tempi della pace sono passati."
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
*
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.