Zetchaenowiec znaczy dziwka
Taka emocjonalna uwaga podczas słuchania Marcinkiewicza u Stokrotki.
Jak to możliwe, że ta partia wyprodukowała tyle świń?
Jak tak solidna formacja ideowa i moralna mogła dać takie owoce?!
A może tak to po prostu jest z dziedzictwem narodowodemokratycznym i dobrze widzieli to już przedwojenni ich oponenci?
Zegar biologiczny tyka potęgując lęk Michnika
Jak to możliwe, że ta partia wyprodukowała tyle świń?
Jak tak solidna formacja ideowa i moralna mogła dać takie owoce?!
A może tak to po prostu jest z dziedzictwem narodowodemokratycznym i dobrze widzieli to już przedwojenni ich oponenci?
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
Nie znam tych panów ale znam trochę jurkowców. Oni rozumują tak - "Nasze czyny uświęca walko o najszlachetniejszą sprawę na Ziemi, dlatego pozostajemy szlachetni nawet popełniając drobne łajdactwa." To nie jest wypowiadane wprost ale to widać, słychać i czuć.
Każdy kto z jurkowcami robił jakieś dile wie o czym mówię.
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
"Cari amici soldati, i tempi della pace sono passati."
i regularnie znikający z Wikipedii jeden z jego uczniów- Marek Judek...
Antoni Macierewicz, Cezary Mech, Andrzej Kern, Jan Maria Jackowski
i wielu innych wartościowych...
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Wiecie jaki jest problem z nami? Że my telewizorową napinkę bierzemy za rzeczywistość.
... nie zaś "dlaczego wszyscy bez wyjątku zetchaenowcy to świnie?" Każdy człowień musi w życiu dokonać wyboru: ześwinić się, czy nie. I to jest jego wybór, a nie wybór jego środowiska. Natomiast faktem jest też, że jedne środowiska bardziej sprzyjają dokonywaniu dobrych wyborów, inne zaś sprzyjają dokonywaniu wyborów złych. ZChN należy (czy też raczej należało, bo obecnie chyba już nie istnieje) do tej drugiej grupy.
"Cari amici soldati, i tempi della pace sono passati."
The author has edited this post (w 16.06.2015)
) Szanownego podziwu jest warta...
Niestety, muszę przyjąć na słowo, że Łopuszański wuj, choć nie dowiem się czyj wuj i dlaczego wuj...
A nie ukrywam, że liczyłem na możliwość rozliczenia się z samym sobą - czy wybierałem dobrze i dlaczego nie i jakie stąd wnioski na przyszłość...
Wszystko przez Marcinkiewicza <mrgreen>
W innych partiach też by się znalazło sporo takich. ZChN w żaden sposób nie wyróżnia się in minus w porównaniu do innych.
The author has edited this post (w 17.06.2015)
The author has edited this post (w 17.06.2015)
http://scontent-iad3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xft1/t31.0-8/11713669_679955018802209_4262376729343793941_o.png
The author has edited this post (10 godzin(y) temu)
“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”
“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
Wracając jednak do mojego tematu firmowego na tym forumie mnie bardziej interesuje czy te dziwki mogą się nawrócić.
PS: Jeden Kolega to już mnie nawet śmiechem chce zabić. Gdybym był miętki to bym się popłakał, albo zaczął wołać głośno że to szczujnia i rzemiosło pogardy mnie dopada.
The author has edited this post (5 godzin(y) temu)
Za to PiS, jeśli traktować jej jako kontynuację PC, przeszło na pozycje ZChN, no przynajmniej tak od połowy 2010 r.
The author has edited this post (2 godzin(y) temu)
“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”
“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”