Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
na zgliszczach kwitna najpiekniejsze róże niech im sie darzy Boże, użycz mi pogody ducha abym godził się z tym czego nie mogę zmienić, odwagi abym zmieniał to co mogę zmienić i mądrości aby odróżniał jedno od drugiego.
kurcze, zaskoczona jestem strasznie. zadnych plotek przeca nie bylo a tu takie bum! Daj Wam Boze! "Nie myslcie, ze przynioslem na ziemie pokoj. Nie, ale miecz." Pan Jezus
Robert Winnicki też zawarł związek Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
qiz Firerek mógł odrobinę przypakować, męsko to nie wygląda. Oj nie.
no, prawa noga jakby doczepiona Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
Komentarz
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
niech im sie darzy
Boże, użycz mi pogody ducha abym godził się z tym czego nie mogę zmienić, odwagi abym zmieniał to co mogę zmienić i mądrości aby odróżniał jedno od drugiego.
(trochę to tłumaczy "znikniecie" p. Ewy
)
zadnych plotek przeca nie bylo a tu takie bum!
Daj Wam Boze!
"Nie myslcie, ze przynioslem na ziemie pokoj. Nie, ale miecz."
Pan Jezus
+++
Grzegorz Braun też się parę miesięcy temu ożenił.
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
Niech się SZCZĘŚCI MŁODEJ PARZE!
To pierwsze posmoleńskie małżeństwo. Sakrament na gruzach. Piękny znak.
+
+++
"A za to, co tu piszemy, odpowiemy przed Bogiem" (Gromit)
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
"Nie myslcie, ze przynioslem na ziemie pokoj. Nie, ale miecz."
Pan Jezus
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
choć trochę szkoda, że panna młoda znalazła sobie Celta, a nie Polaka
ale może porządnego Polaka w pobliżu nie było
Ale docenmy, ze to Celt z Częstochowy.