Pozdrowienia z Nieba :-)
Zebranych wczoraj na Jasnej Górze pielgrzymów Rodziny RM spotkała cudowna niespodzianka. W czasie mszy św., aż do zakończenia przyjmowania komunii swiętej wokół słońca widoczna była tęcza.
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
http://www.naszdziennik.pl/wiara-kosciol-na-swiecie/138781
,znak-nad-watykanem.html
Tak a propos przypomniało mi się zdjęcie zrobione przez 13-letnią wówczas moją córkę Ulę (tę, która teraz jest przy nadziei), 13 lat temu gdy pełniła harcerską "białą służbę" w Krakowie podczas ostatniej wizyty Jana Pawła II. I na zdjęciu widać promienie słoneczne padające na Papieża. Gdy patrzę na to zdjęcie, przypomina mi się zdanie: "A Duch Pański spoczywał na Nim"
Widać dwa kręgi, dwie tęcze.
Przy okazji - tęcza na ziemi to również.... okrąg!
A efekt pojawia się również przy księżycu.
==
Gdyby to był "znak fatimski" już dawno wrogowie Kościoła by pożarli cud pod Fatimą. Naukowo pożarli, przetrawili i ..... .
Tam słońce "żeświrowało", że nikt z anty nie chce o tym rozmawiać/tłumaczyć.
The author has edited this post (w 14.07.2015)
Cytat z linkowanego artykułu:
"
zarówno w ubiegłym roku, jak i w bieżącym 13 maja taki znak był widoczny w południe w sanktuarium fatimskim w Portugalii".
Nie miałam na myśli cudu tańczącego słońca podczas objawień w Fatimie.
Pozdrawiam
The author has edited this post (w 14.07.2015)