Skip to content

Brera czy Ambrosiana?

edytowano March 2015 w Forum ogólne
Temat wakacyjny, nie ma działu "podróże" to daję w ogólnym. Zakładając, że mam czas tylko na jedną - którą warto bardziej?
:)
A może Poldi Pezzoli i te inne mniejsze?
I ogólnie miejsca, o których nie piszą w przewodnikach mile widziane

Komentarz

• Bym wybrała to:
    https://pl.wikipedia.org/wiki/Narodowe_Muzeum_Nauki_i_Technologii_im._Leonarda_da_Vinci_w_Mediolanie
    Czołg wykonany na podstawie planów L. da Vinci
    https://pl.wikipedia.org/wiki/Narodowe_Muzeum_Nauki_i_Technologii_im._Leonarda_da_Vinci_w_Mediolanie
    The author has edited this post (w 09.07.2015)

Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
  • polecam Sagres: niby tez na PO ale tym razem POrtugalia. niby Europa ale jej krancowy kraniec;)
    niby Algarve ale zielone i chyba z najmniejszym procentem Angoli. niby upalnie ale caly czas wietrznie.
    zjesc mozna u cudnych tubylcow za 9€ kopiate talerze owocow morza.
    cud mniod.

"Nie myslcie, ze przynioslem na ziemie pokoj. Nie, ale miecz."
    Pan Jezus
  • davenia
    polecam Sagres: niby tez na PO ale tym razem POrtugalia. niby Europa ale jej krancowy kraniec;)
    niby Algarve ale zielone i chyba z najmniejszym procentem Angoli. niby upalnie ale caly czas wietrznie.
    zjesc mozna u cudnych tubylcow za 9€ kopiate talerze owocow morza.
    cud mniod.
    Może w przyszłym roku, brzmi ciekawie
    Ale w tym temacie pytałem o Mediolan (i ewentualnie okolice, w planie mam jeszcze po 2 noclegi w Lecco i Bergamo)
  • rozum.von.keikobad
    I ogólnie miejsca, o których nie piszą w przewodnikach mile widziane
    To może Braszów w Siedmiogrodzie
    braszow
    W jedności siła!

"by logika i trzeźwość sądu nie stawała się pożywką dla rozpaczy udającej realizm" - Wróg Ludu
  • Ale w tym temacie pytałem o Mediolan (i ewentualnie okolice, w planie mam jeszcze po 2 noclegi w Lecco i Bergamo)
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.