Ciasteczka z Ogórkiem
Dla mnie zbytni hardkor.
Czy antysystemowy Leszek Miller też zostanie zaproszony?
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Czy antysystemowy Leszek Miller też zostanie zaproszony?
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
Zegar biologiczny tyka potęgując lęk Michnika
Spirala śmierci.
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
) to też zaobserwujemy "zbytni hardkor". Może w wolnej chwili pokażę to, nawet na podstawie samych danych z wikci.
A póki co, to wygląda, że Ajs był z nadania PiSu oficerem prowadzącym Kukiza. Kiedy Kukiz był potrzebny, żeby podgryzać Bronka, to sobie jakoś radził. A teraz, kiedy Kukiz zabierałby głosy PiSowi, leci ostro w dół.
Możliwe, że niegłupi Ajsu od lat przygotowywał i planował rozegranie tych szachów. Ale moim zdaniem polegnie, powody to mogę podać przy piwie, anie na publicznym forum
Sokol_wedrowny
- 30.09.2011 21:57
Ehh, niedomyślni. Zobaczcie że mieliśmy swoją wtykę zainstalowaną w gnieździe wroga.Naszego człowieka który wykonał wspaniałą sabotażową robotę.
Sprowadził wizerunek przeciwnika do przedmiotu, do pastylek jakichś
i to na tyle skutecznie że będzie to promieniowało na całe PO.
Jestem za przyznaniem Panu Ice sprawności małego sabotażu i otwarciem toastów gratulacyjnych.
===
Były żelki, są ciasteczka - może to również sabotaż?
The author has edited this post (w 09.07.2015)
Zatkajmy sobie uszy i otwórzmy szeroko oczy, patrzmy na to co Ciasteczkowy robi, nie słuchajmy tego co mówi. A co robi?
1. Przez ostatnie lata był bardzo aktywnym i pozbawionym skrupułów uczestnikiem przemysłu pogardy, zwłaszcza podczas kampanii AD 2007.
2. Był ważnym uczestnikiem słynnej ustawki w TVN ratującej Tuskowi żopę.
3. We wszystkich bez wyjątku sprawach wspiera narrację mejnstrimu, wczoraj np. widziałem go gardłującego przeciw tezie o sfałszowanych wyborach samorządowych.
4. O jego "antystemowości" wiemy tylko i wyłącznie z systemowych merdiów.
5. Jest nominatem Jakuba Władysława Wojewódzkiego - obok Tuska i Komorowskiego.
Czyli - to jest człowiek duszą i ciałem ich, i pewnie za sporą kasę.
Dlaczego więc go wystawili do wyborów prezydenckich? By odbierał głosy Dudzie. I sporo odebrał ale nie dość.
Natomiast w wyborach parlamentarnych by odbierał głosy PO, tak się jakoś ułożyło. Więc jakie kolejne zadanie dostał private Cookies? Rozwalić swój własny ruch, tak działać, by głosów dostali jak najmniej. I robi to. Wszystko jest logiczne, nic nie jest przypadkiem.
The author has edited this post (w 10.07.2015)
Napisałem wyżej - zatkajmy uszy i otwórzmy szeroko oczy. Nie słuchajmy co mówi tylko patrzmy co robi.