Dziwne rzeczy się dzieją
Sprzątawszy ja dziś od ranka, w tle gadało tvp INFO, więc jednym uchem słuchałam Beaty Szydło, a potem komentatorów. Noji spodziewałam się wiadomo czego, a tu co ja słyszę - prof. Kik i drugi prof., ktorego nazwiska nie pomnę normalnie walili komplementami pod jej i PiSu adresem. Że to jedyna partia w Polsce, która po 89 roku zaprezentowała dobry i spójny program rozwoju Polski. I, że nie ma na tej konferencji partyjniactwa, a widać solidną pracę ekspertów, dane liczbowe itp. Zbaraniałam.
Noji zaraz potem - Kopacz - jak codzień- ostrzegająca Polaków przed PiS i przed Grecją... A jakaś blondynka-reporterka skomentowała: w wypowiedzi pani premier zabrakło konkretów i brak było odniesienia do danych zaprezentowanych na konferencji PiSu.
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
Noji zaraz potem - Kopacz - jak codzień- ostrzegająca Polaków przed PiS i przed Grecją... A jakaś blondynka-reporterka skomentowała: w wypowiedzi pani premier zabrakło konkretów i brak było odniesienia do danych zaprezentowanych na konferencji PiSu.
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
Szybki jest!
Kiedyś może takie - nawet pozorne - nawrócenia byłyby powodem do satysfakcji. A teraz robi się tylko bardziej mętnie i niejednoznacznie.
Skoro akcja z "antysystemowcami" nie wypalila, to może ostatnim desperackim pomysłem GTW będzie przyklejanie się (jak g... do butów) do przyszłych zwycięzców?
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Mam znajomka działacza kulturalnego, który się bardzo do władzy przytula, bardzo się ostatnio dystansuje od PO. Niestety mase koniunkturalistow będzie się teraz pchało do PiS i błędy są nieuniknione.
http://natemat.pl/147745
,lemingrad-zdobyty-przez-pis-czyli-jak-na-open-erze-nasluchalem-sie-wiecej-o-dudzie-i-kaczynskim-niz-o-muzycea
Zegar biologiczny tyka potęgując lęk Michnika
So much win... O żadnej z ww. kapel nie słyszałem, tylko nazwa legendarnego Prodigiego obiła się mię o ucho.
Czy ktoś mię ze zgredostwa wyratuje i zapoda kawałek, który stoit posmotrić, którejkolwiek z ww.?
Bruhaha... So much win...
Bruhaha! Placforma jako partya beznadziejnie zanurzona w przeszłości, dla 20-latków podobnie odległej co woje Mieszka I... Bru bru bru...
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.